vineri, 2 martie 2018

Publicat la 3/02/2018 01:03:00 p.m. de Anonim

În mijlocul oamenilor


Edilul-șef Gheorghe Roman și-a reluat întâlnirile cu medieșenii. 


Alex PÎNTEA

Zilele trecute, edilii Mediașului au fost pe strada Christian Schesaeus, din centrul orașului. În această zonă se derulează de anul trecut, un proiect de reabilitare a infrastructurii de apă și canalizare. Totodată, aici se vor amenaja locuri de parcare, căile de acces, precum și o zonă verde.

Lucrările se vor finaliza

Primarul Gheorghe Roman, viceprimarul Christine Thellmann și alți factori responsabili din cadrul administrației publice locale s-au întâlnit cu medieșenii de pe strada Christian Schesaeus. Scopul a fost acela de a le da asigurări riveranilor că lucrările începute anul trecut în această zonă vor continua și se vor finaliza până la sfârșitul lunii iunie. „Am promis că, în momentul în care vremea ne va permite, alături de viceprimarul Christine Thellmann, dar și de colegii mei din administrația locală, voi relua întâlnirile cu medieșenii. Scopul acestor întâlniri este de a da asigurări că acolo unde am început lucrări de investiții anul trecut, acestea vor continua și cu siguranță se vor finaliza. Eu vreau să le mulțumesc oamenilor de pe strada Christian Schesaeus pentru că au venit într-un număr atât de mare la întâlnirea cu noi și, în același timp, le mulțumesc pentru sugestiile și recomandările pe care ni le-au făcut. Consider că lucrările pe această stradă se finalizează până la sfârșitul lunii iunie“, a explicat primarul Roman. 

Investiții necesare

Locuitorii de pe strada Christian Schesaeus au avut de nenumărate ori probleme cu alimentarea cu apă. În egală măsură, rețeaua de canalizare era și ea depășită, iar la fiecare ploaie mai puternică, apa inunda strada. În primăvara anului trecut, consilierii locali medieșeni au aprobat proiectul de reabilitare a infrastructurii de apă, a canalizării menajere, dar și a celei pluviale. Ulterior, a fost aprobat de către legislativul local și proiectul de refacere a acestei artere. Odată finalizat de către societatea Apa Târnavei Mari SA proiectul care vizează rețelele de apă și canalizare, acest lucru va duce la rezolvarea definitivă a problemelor cu care locatarii din zonă s-au confruntat în trecut. Ulterior finalizării acestuia, căile de acces vor fi modernizate, se vor amenaja locuri de parcare, dar și o zonă verde.
    Trimite prin e-mail