vineri, 2 martie 2018

Publicat la 3/02/2018 12:53:00 p.m. de Anonim

Concert extraordinar la Casa Schuller

Turneul național „La Vida Loca“ ajunge, la sfârșitul acestei săptămâni, în municipiul de pe Târnava Mare. Mediașul va fi unul dintre orașele care vor găzdui un eveniment de excepție avându-i în rolurile principale pe flautistul Matei Ioachimescu și pianistul Alfredo Ovalles.


Aceștia vor concerta pentru publicul medieșean, duminică, 4 martie, de la ora 19.00, la Centrul Cultural Casa Schuller. Programat în nouă orașe din țară, turneul „La Vida Loca“ a început în data de 27 februarie și se va încheia pe 18 martie.
„Cei doi artiști de renume internațional, flautistul de origine română Matei Ioachimescu și pianistul venezuelean Alfredo Ovalles, aduc noi impulsuri în repertoriul pentru pian și flaut cu cele mai îndrăgite cântece și dansuri în cadrul celei de-a treia ediții a turneului «La Vida Loca». În perioada 27 februarie – 18 martie, orașe precum Mediaș, Oradea, Cluj, Timișoara, Deva sau București găzduiesc un program crossover unic, la granița dintre muzica clasică, jazz și pop-rock contemporan. Matei Ioachimescu, flautistul al cărui parcurs muzical a început în România și s-a desăvârșit la Academia de Muzică din Viena, alături de Alfredo Ovalles, format la Universitățile din Statele Unite și Austria, vă oferă o evadare din cotidian. Pentru ediția din acest an a turneului, cei doi au selectat partituri care sparg granițele dintre muzica clasică, jazz, ajungând la sonorități pop-rock contemporane“, spun organizatorii turneului. Intrarea la evenimentul care va avea loc duminică seara la Centrul Cultural Casa Schuller va fi liberă. (A.P.)
    Trimite prin e-mail