vineri, 9 februarie 2018

Publicat la 2/09/2018 02:47:00 p.m. de Anonim

De trei ori ghinion


Gruparea de pe Târnava Mare a început anul 2018 cu un eșec la limită, într-un joc în care a lovit bara de trei ori. FCSB a condus cu 2-0 la Mediaș, alb-negrii au revenit după șutul lui Ionuţ Neagu deviat în propria poartă de Ionuţ Larie, iar în final au avut chiar șansa de a salva un punct. În etapa următoare, Gaz Metan întâlneşte, diseară, de la ora 20.45, în deplasare, AFC Astra. 


Alex PÎNTEA

FCSB a avut primele două ocazii ale partidei de la Mediaș, ambele înregistrate în primul sfert de oră. Alexandru Greab a respins șutul lui Florin Tănase, iar lovitura de cap a lui Constanton Budescu a trecut peste poartă. Replica Gazului a venit imediat. Marius Constantin a șutat puțin pe lângă poartă, iar Darius Olaru a lovit bara, după o fază în care a scăpat singur cu portarul advers. În minutul 25, Nasser Chamed l-a lovit în careu, dintr-o neglijenţă, pe Constantin Budescu, iar centralul a indicat punctul cu var. A executat tot Constantin Budescu și a deschis scorul. Peste doar trei minute, șutul lui Nasser Chamed din lovitură liberă a lovit bara, iar Darius Olaru, pe urmărire, a trimis incredibil peste poartă. Până la pauză, Dennis Man și Constantin Budescu au trecut și ei pe lângă gol. 

Au avut ghinion

FCSB a mai marcat o dată, în debutul actului secund. În minutul 62, Constantin Budescu l-a lansat pe Denis Alibec, iar acesta a reușit să marcheze pentru 2-0. Totuşi, faza nu a fost una regulamentară, în condiţiile în care a fost precedată de un fault în jumătatea FCSB-ului, iar Constantin Budescu nu a respectat locul de executare al loviturii libere. Nasser Chamed a lovit apoi din nou bara, tot din lovitură liberă, iar golul a venit pentru Gaz Metan după ce șutul lui Ionuţ Neagu a fost deviat în propria poartă de Ionuţ Larie. În minutele de final, Darius Olaru a avut șansa egalării, însă șutul său din câțiva metri nu a găsit cadrul porții adverse.


Dezamăgit de rezultat

Tehnicianul alb-negrilor era supărat la finalul partidei pierdute în faţa FCSB-ului. Cristian Pustai a explicat că, în opinia sa, lovitura de pedeapsă a fost acordată uşor, iar Denis Alibec ar fi trebuit eliminat cu 20 de minute înainte de finalul jocului. „Chiar și în pregătiri am primit ușor penalty-uri, chiar și acesta a fost așa. Îți dai seama, să te conducă Steaua dintr-o neglijență, în felul acesta? Până atunci, meciul a fost echilibrat. A fost discutabilă situația cu Alibec. Cred că putea să primească al doilea galben. Mai erau 20 de minute și nu știu ce se întâmpla. Sunt dezamăgit de rezultat. Noi am ratat mult. E un lucru bun că am avut ocazii, înainte nici nu prea ajungeam la poartă. Am avut nu știu câte ocazii. Dacă eram mai lucizi, cred că obțineam mai mult. Ne-am dorit să câștigăm și cred că am fost buni în atac“, a declarat comentat Pustai. 

Deplasare grea

În urma meciului cu FCSB, Gazul se află pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu doar 15 puncte, după ce a consemnat două victorii, nouă egaluri și 12 înfrângeri în cele 23 de meciuri disputate.
Pentru gruparea de pe Târnava Mare urmează un nou joc foarte dificil. Alb-negrii vor juca în deplasare cu Astra Giurgiu, una dintre echipele angrenate în lupta pentru un loc de play-off, care vine după un egal cu FC Viitorul. Partida contând pentru etapa cu numărul 24 din Liga 1 va avea loc diseară, de la ora 20.45.
    Trimite prin e-mail