duminică, 3 decembrie 2017

Publicat la 12/03/2017 12:00:00 p.m. de Anonim

Târgul de Crăciun se deschide marți, 5 decembrie, în Piața Regele Ferdinand


În perioada 5–16 decembrie, Piața Regele Ferdinand a municipiului Mediaș va găzdui un eveniment deosebit: Târgul de Crăciun.


Mircea HODÂRNĂU

Timp de aproape două săptămâni, centrul orașului va fi animat de grupuri de colindători, ateliere interactive, precum și numeroase concerte.
Deschiderea oficială a târgului va avea loc în data de 5 decembrie, la ora 17.00, iar seara se va încheia cu două concerte, susținute de Ricardo Caria și Compact. De asemenea, în aceeași seară, va avea loc și inaugurarea patinoarului din Piața Regele Ferdinand I, care se dorește a fi deschis până la sfârșitul lunii februarie.
În fiecare zi a Târgului de Crăciun, pe scenă vor urca grupuri de colindători ai unităților de învățământ din Mediaș și din satele învecinate, precum și ale unităților de cult sau ale diferitelor instituții din municipiu.
O noutate a acestei ediții o constituie cele trei activități interactive – „Învață să patinezi cu Moș Crăciun“, „Schimb de jucării“ și „Lumea poveștilor cu Moș Crăciun și spiridușii săi“, la care sunt așteptați toți copiii din oraș. Serile Târgului de Crăciun de la Mediaș se vor încheia într-o atmosferă de sărbătoare, creată de artiști locali precum ansamblurile folclorice „Purtata“, „Doina Dârlosului“, „Almășanul“ și „Cununa Blăjelului“.
Pe scena târgului vor mai susține recitaluri, în data de 15 decembrie, Nicola și Cătălin Crișan, iar în ultima zi a evenimentului, 16 decembrie, este programat concertul formației Proconsul.


    Trimite prin e-mail