marți, 19 decembrie 2017

Publicat la 12/19/2017 04:00:00 p.m. de Anonim

Târgul de Crăciun din Mediaș a ajuns la final | GALERIE FOTOLuni, 18 decembrie, a fost marcată închiderea oficială a Târgului de Crăciun, care s-a desfășurat în Piața Regele Ferdinand I din municipiul Mediaș.


Început în data de 5 decembrie, evenimentul a reunit mii de persoane, pe întreaga durată de desfășurare. Evenimentele propuse de către organizatori s-au adresat tuturor categoriilor de vârstă, de la copiii din unitățile de învățământ și până la seniorii municipiului.


Majoritatea preșcolarilor și a elevilor din Mediaș au urcat pe scena târgului, pentru a ne încânta cu colinde sau au participat la atelierele interactive și la întâlnirile cu Moș Crăciun.


Fiecare seară a manifestării a fost animată de grupuri de colindători, artiști locali sau naționali, care s-au aflat în mijlocul medieșenilor.


În ultima zi a „Târgului de Crăciun“, Piața Regele Ferdinand I a răsunat din nou de glasurile colindătorilor, precum și ale artiștilor care au răspuns invitației Primăriei Mediaș de a fi prezenți în aceste momente de sărbătoare.


Programul i-a inclus pe interpreții locali Kadar Bianca, Vasile Pădure, Antonia Glogovețan, Bianca Crețu, Cosmina Fulea, dar și pe binecunoscuții Nicola, Cătălin Crișan și Proconsul.


    Trimite prin e-mail