vineri, 3 noiembrie 2017

Publicat la 11/03/2017 01:38:00 p.m. de Anonim

Schimb de generaţii! Organizația Municipală PSD Mediaș are președinte cu acte în regulă



Mihai Macaveiu a fost ales în unanimitate în funcţia de președinte al PSD Mediaș. El a condus filiala locală şi în calitate de preşedinte interimar după demisia senatorului Viorel Arcaș.

Alegerile pentru structurile de conducere ale organizației PSD Mediaş au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Macaveiu nu a avut contracandidat pentru funcția de președinte.

Autor: Alex PÎNTEA

Social-democraţii medieşeni şi-au ales noua conducere, după ce în luna mai a acestui an, Viorel Arcaş a demisionat din funcţia de preşedinte al filialei locale. Mihai Macaveiu a asigurat interimatul la conducerea filialei, iar la alegerile de la sfârşitul săptămânii trecute a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte. Acesta a fost ales în unanimitate de către cei care au participat la alegeri. 

Planuri lui Macaveiu

La scurt timp după ce a fost ales în fruntea PSD Mediaş, Mihai Macaveiu a vorbit despre obiectivele sale. Acesta spune că îşi doreşte ducerea la bun sfârşit a proiectelor pe care le are, dar şi cooptarea unui număr cât mai mare de medieşeni în organizaţia pe care o conduce. „Mulțumesc tuturor membrilor PSD Mediaș care și-au pus încrederea în mine și m-au desemnat președinte al organizației. Îmi doresc să nu-i dezamăgesc, îmi doresc să mă ridic la nivelul așteptărilor lor. Sunt optimist și privesc cu încredere spre viitor, iar cu sprijinul colegilor mei din biroul de conducere al organizației voi reuși să conduc organizația PSD Mediaș și să ducem la bun sfârșit toate proiectele pe care ni le-am propus. Cred cu tărie în această organizație, în oamenii care fac parte din ea și îmi doresc ca un număr cât mai mare de oameni să aibă încredere în noi și de ce nu, să se alăture nouă“, a spus Mihai Macaveiu.

Arcaş rămâne în spate

Fostul preşedinte al filialei locale a PSD şi-a explicat decizia de a renunţa la funcţie. Viorel Arcaş spune că a venit momentul unui schimb de generaţii, iar tinerii trebuie să facă pasul în față. Senatorul medieşean a dat asigurări că îl va sprijini cu tot ceea ce poate pe Mihai Macaveiu. „Avem un tânăr capabil, în persoana lui Mihai Macaveiu. Eu am făcut un pas în spate, pentru a face loc noii generaţii, care vine din urmă cu elan şi forțe proaspete. Îl asigur însă pe noul preşedinte de tot sprijinul meu şi de acum încolo“, a precizat Arcaş.

Invitaţi din Sibiu

Alegerile pentru structura nouă de conducere a PSD Mediaş s-au bucurat de prezenţa unor invitaţi din conducerea organizaţiei judeţene a partidului. Astfel, au fost prezenţi în municipiul de pe Târnava Mare Dan Cermonea, preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, Cătălin Stanciu, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Sibiu şi Pavel Bichicean, secretarul executiv al Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu.
    Trimite prin e-mail