marți, 10 octombrie 2017

Publicat la 10/10/2017 06:49:00 p.m. de Anonim

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, speaker la conferința „Smart Airports” de la Munchen


Aeroportul Internațional Cluj este reprezentat de directorul David Ciceo la o prestigioasă conferință din domeniul aviației.

Directorul general al aeroportului clujean a fost invitat în calitate de speaker la „Smart Airports Conference – Preparing for 2030 and Beyond”, eveniment care se desfășoară în perioada 9-12 octombrie la Munchen.

În cadrul conferinței, specialiști din domeniul aeronautic vor dezbate noile tendințe din aviația civilă și vor propune cele mai eficiente soluții pentru dezvoltarea industriei aeroportuare. Pe lista invitaților se află reprezentanți ai celor mai mari aeroporturi din Europa, precum Munchen, Paris sau Bruxelles.
La invitația organizatorilor, David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Cluj, a susținut o prezentare la sesiunea intitulată „The Design Lab”. Acesta a vorbit despre dezvoltarea infrastructurii și a strategiilor care vor fi implementate la Aeroportul Cluj, în contextul în care, până în 2030 se estimează că traficul de pasageri va ajunge la 7 milioane. Alături de David Ciceo, în cadrul aceleiași sesiuni au mai susținut prezentări reprezentanți ai aeroporturilor din Budapesta și Zurich.


    Trimite prin e-mail