vineri, 15 septembrie 2017

Publicat la 9/15/2017 09:28:00 a.m. de Anonim

Lucrări în zona Tocile din Mediaș


De ani buni, străzile din zona Tocile se află într-o stare avansată de degradare, iar nemulțumirile oamenilor au rămas fără ecou.

La începutul acestei săptămâni, au demarat lucrări de reabilitare pe străzile Șerban Vodă, Pictor Theodor Aman, Malului și Mathias Miles.
Pe cele patru artere se va lucra la rețeaua de alimentare cu apă, canalizarea pluvială, canalizația pentru utilități și infrastructura rutieră. Valoarea totală a proiectului este de 5,5 milioane de lei, iar constructorul are nouă luni la dispoziție pentru a le duce la bun sfârșit. „În urmă cu câteva luni, m-am întâlnit cu oamenii care locuiesc în această zonă și le-am promis că vom primi cu foarte mare atenție străzile pe care dânșii locuiesc. Astfel, am început o investiție de peste 5,5 milioane de lei, o investiție care trebuie să se deruleze pe parcursul a nouă luni de zile. Constructorul ne-a spus că va face tot posibilul ca lucrările să se încheie mai repede, iar acest lucru, dacă se va întâmpla, ne va bucura și mai mult”, arată primarul Gheorghe Roman.
Pe durata lucrărilor, circulația autoturismelor, cu excepția riveranilor, va fi restricționată în totalitate sau se va desfășura în condiții de șantier. (A.P.)
    Trimite prin e-mail