vineri, 15 septembrie 2017

Publicat la 9/15/2017 01:34:00 p.m. de Anonim

Criza se adâncește, suporterii strigă „Rușine!“


Gaz Metan a înregistrat o nouă înfrângere în campionat, a patra consecutivă. Formația lui Cristian Pustai a fost învinsă, luni seara, de Concordia Chiajna cu scorul de 2-1. În urma acestui rezultat, alb-negrii au coborât pe penultima poziție a clasamentului Ligii I, cu doar 4 puncte acumulate în primele nouă etape. În etapa viitoare, Gaz Metan va avea o deplasare infernală, în compania Stelei. Partida se va desfășura duminică seara, de la ora 20.30.


Autor: Alex PÎNTEA

Gaz Metan a avut prima ocazie a partidei disputate în compania Concordiei Chiajna. În minutul 7, Darius Olaru i-a pasat bine lui Sergiu Popovici, acesta a intrat în careul de 16 metri, după care a șutat spre colțul lung. Mingea s-a dus, însă, pe lângă poarta lui Cristian Bălgrădean. Ilfovenii au marcat în minutul 15 al partidei de la Mediaș, printr-o lovitură de cap a lui Cristian Bud. Golul a fost, însă, anulat pentru off-side. Același Bud a mai avut o ocazie în minutul 28, atunci când lovitura sa de cap a trecut pe lângă bară. 


Repriză spectaculoasă

Ilfovenii au deschis scorul imediat după pauză. Ronaldo Deaconu a transformat o lovitură liberă de la circa 20 de metri. Mingea a lovit bara și a intrat apoi în poarta lui Răzvan Pleşca. În minutul 60, Concordia a mai avut o bară, la o minge deviată de Marc după un corner. Peste doar un minut, oaspeții și-au dublat avantajul. Paul Batin a șutat imparabil de la 16 metri, după o pasă a lui Marian Cristescu. În minutul 84, Chiajna a rămas în zece oameni, după ce Patache a văzut al doilea cartonaș galben și, implicit, pe cel roșu. În ultimul miunut regulamentar, Paul Batin a fost și el eliminat, iar ilfovenii au rămas în nouă jucători. În al treilea minut de prelungiri Bojan Golubovici a marcat cu o lovitură de cap pentru 2-1. Acesta a fost scorul final al întâlnirii.


Cel mai slab start

La finalul partidei pierdute în faţa Concordiei, tehnicianul alb-negrilor a analizat evoluţia jucătorilor săi şi a explicat că e nevoie să găsească soluţii pentru redresarea echipei. Cristian Pustai a recunoscut, totodată, că acesta este cel mai slab start de campionat din cariera sa de antrenor. „Era un meci foarte important. Din păcate, l-am pierdut și pe ăsta. Am avut o exprimare greoaie, fără o construcție bună. Am primit din nou gol dintr-o lovitură liberă. Am adus mingea foarte greu în careu, iar când am făcut-o, a fost foarte târziu și nu am mai putut face nimic. Este trist, nu avem soluții pe bancă. Avem câțiva jucători accidentați, sperăm să-și revină Sârghi. Doar atât ne putem permite, deocamdată. Trebuie să fim realiști și să găsim soluții bune din mers. Luăm prea multe goluri, iar la fiecare lovitură liberă stăm cu frică. M-am întors cu spatele la lovitura liberă din care am luat gol. Din tribune s-a strigat «Rușine să vă fie!». Într-adevăr, suporterii vor să vadă atitudine, dar suntem o mână de oameni. Este cel mai slab start de campionat din cariera mea“, a mărturisește Pustai.

Deplasare infernală

Programul din următoarele etape continuă să fie unul foarte dificil pentru gruparea de pe Târnava Mare. Duminică seara, de la ora 20.30, alb-negri vor juca pe Arena Naţională în compania Stelei. Roş-albastrii sunt favoriţi la titlu şi nu mai vor să facă paşi greşiţi, după ce în runda precendă au pierdut pe terenul Viitorului. În aceste condiţii, misiunea Gazului Metan va fi cu atât mai dificilă.
    Trimite prin e-mail