luni, 25 septembrie 2017

Publicat la 9/25/2017 07:17:00 p.m. de Anonim

A plouat cu amenzi pe drumurile județului Sibiu!


În perioada 18 - 24 septembrie, în județul Sibiu au fost constatate 24 de infracțiuni la regimul rutier și au fost reținute 63 de permise de conducere.

Acțiunile polițiștilor rutieri s-au desfășurat atât în mediul urban, cât și în mediul rural, pe toate categoriile de drumuri din județ. Principalele obiective ale acțiunilor au fost combaterea neacordării de prioritate pietonilor și autovehiculelor, impunerea respectării normelor rutiere de către pietoni, respectarea normelor rutiere de către bicicliști și impunerea respectării regimului legal de viteză.
În ceea ce privește neacordarea de prioritate, polițiștii au reținut 15 permise de conducere, suspendând astfel dreptul de a conduce pe o perioadă de 30 de zile conducătorilor auto care au încălcat regulile de prioritate față de autovehicule sau față de pietoni.


Nu mai puțin de 71 de pietoni au fost sancționați prin avertisment scris sau prin amendă, întrucât au traversat prin locuri nepermise ori s-au deplasat pe partea carosabilă.
Indisciplina bicicliștilor a dus la sancționarea a 27 de participanți la trafic pe două roți, majoritatea fiind depistați pe biciclete neechipate corespunzător.
Viteza excesivă a făcut ca dispozitivele de măsurare și înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor să depisteze 279 de conducători auto care au încălcat normele rutiere.
În total, au fost aplicate peste 800 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 153.000 de lei și au fost retrase 23 de certificate de înmatriculare.


    Trimite prin e-mail