marți, 29 august 2017

Publicat la 8/29/2017 07:06:00 p.m. de

Cum arată Sala Polivalentă din Cluj după ce au fost finalizate lucrările de modernizare | FOTOÎn data de 21 august au fost finalizate lucrările de extindere a capacității Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, o lucrare de portofoliu a companiei sibiene Con-A, după 7 luni de la începerea lor.

Valoarea totală a investiției este de 16.209.219 lei fără TVA. Lucrările au fost realizate de Asocierea formată din SC Con-A SRL – S.C. Dico și Țigănaș SRL.La etajul 3 s-au amplasat pe laturile lungi ale sălii patru rânduri de scaune. Pentru permiterea accesului la locurile adiționale, s-au amplasat două scări de acces care pornesc de la nivelul etajului doi și urcă la nivelul trei.
La etajul 2 s-a montat un inel perimetral de panouri LED, montate pe parapet și având o înălțime de 96 cm, pe o lungime de 220m.
La etajul I, pe tribunele B și D, s-a suplimentat numărul de scaune cu câte 9 locuri pe fiecare tribună. Au fost, de asemenea, amenajate 4 săli de fitness, câte una pentru fiecare vestiar. Pe marginea terenului de joc, s-a montat un inel de panouri LED, cu o înălțime de 80 cm și o lungime de 128 cm. S-a suplimentat sonorizarea din sala de sport în vederea unei acustici mai bune. Iar pentru zona de parking, s-a îmbunătățit sistemul de plată, prin completarea echipamentelor adiționale la sistemul automat de parcare (precum interfon, case automate, cititor de carduri de proximitate, o licență server pentru administrarea carduri, cititor de tichete cu cod de bare, dispencer bancnote și eliberare rest).”S-a extins capacitatea sălii la 9300 de locuri, s-a fixat un ecran pentru transmiterea și vizionarea de afară a meciurilor din sală, s-au instalat ledurile pentru publicitate și cele care înconjoară terenul, s-au modernizat vestiarele, sălile de fitness, zona VIP și zona presei. Toate acestea ne fac să concluzionăm că municipiul Cluj-Napoca are cea mai modernă Sală Polivalentă din România și una dintre cele mai frumoase din Europa”, a declarat primarul Clujului, Emil Boc.Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va găzdui, în perioada 1-7 septembrie, meciurile din cadrul Grupei C a FIBA EuroBasket 2017. La competiție vor participa reprezentativele de seniori ale Spaniei, Croației, Ungariei, Muntenegru, Cehiei si României.

(Raluca SAS)
    Trimite prin e-mail