marți, 29 august 2017

Publicat la 8/29/2017 07:18:00 p.m. de Anonim

Căminul cultural din Copșa Mică a primit numele unui fost consilier local


Un eveniment deosebit a avut loc, ieri, la Copșa Mică: căminul cultural din vatra veche a orașului a primit oficial numele consilierului local Kis Tibor, decedat anul trecut, în luna iunie.


Potrivit autorităților locale, Kis Tibor a avut o activitate de 20 de ani ca și consilier local al orașului Copșa Mică, în perioada 1996 - 2016, a fost un promotor și păstrător al tradițiilor comunității maghiare, a promovat un cod de conduită al consilierului local copșean și a fost consilierul local care a cerut ca toate ședințele de Consiliu să înceapă cu intonarea imnului național. 


Consiliul Local Copșa Mică a adoptat, la propunerea primarului Daniel Tudor Mihalache, hotărârea de denumire a Căminului Cultural din vatra veche a orașului, la un an de la trecerea în neființă a colegului lor, iar ieri, alături de familie, prieteni și foști colegi de lucru au adus încă un omagiu celui care va rămâne veșnic în amintirea orașului. 
La inaugurare au fost prezentate un set de poze, în caleidoscop, din activitatea și viața fostului consilier, au fost rostite alocuțiuni de către familie, invitați, prieteni și oficialități ale orașului, care și-au amintit cu drag și admirație de Kis Tibor - consilier, coleg, prieten și membru de familie.


"Copșenii și autoritățile locale au hotărât ca dl. Kis Tibor să rămână viu în amintirea contemporanilor și a generațiilor viitoare: ca un model de urmat, ca un promotor al bunelor relații interetnice, ca un om care s-a dăruit semenilor și orașului Copșa Mică", se arată într-un comunicat remis de Compartimentul Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei Copșa Mică.

(Alexandra C. FLEȘERIU)
    Trimite prin e-mail