marți, 11 iulie 2017

Publicat la 7/11/2017 10:14:00 p.m. de

Surprizele Festivalului Berii de la Mediaș


În perioada 14 – 16 iulie, în municipiul Mediaș se va desfășura Festivalul Berii.

În cele trei zile, atmosfera din Piața Corneliu Coposu va fi întreținută de artiști cunoscuți, reprezentanți ai diferitelor genuri muzicale. De asemenea, medieșenii se vor putea delecta la standurile special amenajate cu delicii culinare pe toate gusturile: mici, grătare, pastrame, fructe împănate și multe altele. 
Vineri, 14 iulie, programul artistic folcloric va fi transmis în direct de către Etno TV, pe scenă urcând: Narcisa Luncan, Valeria și Traian Ilea, Ovidiu Purcea Someș, Maria Butilă, Ionela Moruțan, Anca Mărginean și Robert Târnăveanu. Seara de vineri se va încheia cu un concert al trupei Noaptea Târziu.
Recitalurile de sâmbătă, 15 iulie, vor fi susținute de către Gloria&Balkan, Roxana Nemeș și Liviu Teodorescu, iar la final având un program de muzică de clubbing cu DJ Killer și MC Darius.
Ziua de duminică, 16 iulie, va aduce medieșenilor un regal folcloric, pe scenă concertând Ovidiu Homorodean, Ciprian Roman, Radu Ciordaș și Trupa Datina. Festivalul Berii se va încheia cu un recital al Tarafului de la Clejani. (A.L.)
    Trimite prin e-mail