luni, 3 iulie 2017

Publicat la 7/03/2017 06:39:00 p.m. de

Caravana „Eu sunt 12“ la Mediaș, alături de celebrul Gabi BalintMiercuri, 5 iulie, Gabi Balint aduce „Caravana Eu Sunt 12“, în municipiul Mediaș, cel de-al 20-lea oraș din turneul național care include 26 de localități medii și mari din România.

Evenimentul se va desfășura începând cu ora 14.00 în Piața Corneliu Coposu și se adresează tuturor medieșenilor care doresc să experimenteze răcorirea și fotbalul. 
Pe tot parcursul desfășurării „Caravanei Eu sunt 12“, participanții pot câștiga mingi, mănuși de fotbal cu semnătura vedetelor, precum și alte obiecte oferite de organizatori. De asemenea, va avea loc și o sesiune foto și de autografe cu Gabi Balint.
Cele două camioane din cadrul turneului vor oferi o experiență reală de gheață, remorca unuia dintre ele devenind un frigider imens, iar în cel de-al doilea camion participanții se vor bucura de o experiență de realitate virtuală – VR. În camionul de gheață, pe lângă degustări, medieșenii vor avea parte de scurte filme de prezentare, însoțite de show de lumini și lasere.
Elementele interactive ale evenimentului constau în competiții pe terenul gonflabil de fotbal, fiind amplasată și o poartă mecanică, cu un portar care va avea poza lui Bogdan Stelea, unde medieșenii pot primi premii dacă reușesc să înscrie cât mai multe goluri.
    Trimite prin e-mail