joi, 29 iunie 2017

Publicat la 6/29/2017 12:48:00 p.m. de Anonim

Week-end de foc pentru pompierii medieșeni



Pompierii medieşeni au fost solicitaţi să intervină, la sfârşitul săptămânii trecute, la două incendii, produse într-un interval de circa 12 ore.


Autor: Alex PÎNTEA

Primul dintre acestea a avut loc sâmbătă după-amiaza în curtea Spitalului Municipal Mediaş, acolo unde un autoturism a fost cuprins de flăcări. Imediat s-a dat alarma, iar la faţa locului a intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială. Flăcările au distrus compartimentul motor al autoturismului. Cauza posibilă de producere a incendiului a fost o defecţiune la instalaţia de climatizare a maşinii.

TIR în flăcări

Cel de-al doilea incendiu s-a produs pe Drumul Naţional 14. Un TIR a luat foc pe raza comunei Axente Sever, duminică dimineaţa, în jurul orei 4.00. La faţa locului au intervenit Pompierii Secției Mediaș și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Axente Sever. Focul se manifesta la remorcă, în partea dreaptă a autotrenului. Acesta a fost lichidat în cel mai scurt timp, fără ca marfa din interiorul maşinii să aibă de suferit. Cauza producerii incendiului este în curs de stabilire. 


    Trimite prin e-mail