joi, 15 iunie 2017

Publicat la 6/15/2017 01:50:00 p.m. de Redacţie

Pe strada Carpați încep lucrările de reabilitare a rețelelor de apă potabilă și canalizare menajeră


Compania Apa Târnavei Mari anunță demararea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apă potabilă și canalizare menajeră pe strada Carpați din Mediaș, de la intersecția cu strada Academician Ioan Moraru și până la intersecția cu strada Constantin Brâncoveanu.

Lucrarea „Reabilitare rețea apă potabilă și branșamente apă, extindere rețea canalizare menajeră și racorduri pe strada Carpați în municipiul Mediaș, județul Sibiu” vine să rezolve o problemă mai veche din zona centrală a orașului, având în vedere numeroasele sesizări primite de-a lungul timpului din partea cetățenilor. Investiția, în valoare de 791.126,39 lei, se va derula cu finanțare de la bugetul local. Lucrările derulate au în vedere înlocuirea vechilor rețele de apă potabilă și canalizare menajeră și se vor concretiza prin înlocuirea a 1200 m rețea apă potabilă și a 50 de branșamente, respectiv, 540 m rețea canalizare menajeră și 28 de racorduri.  
Lucrarea se va executa pe tronsoane, fără să fie necesară întreruperea circulației. Pe tot parcursul derulării acesteia, circulația se va desfășura în condiții de atenție sporită în dreptul tronsonului aflat în lucru. Pe acea porțiune vor fi semnalizări corespunzătoare și se va circula alternativ, pe o singură bandă.  
„Lucrarea „Reabilitare rețea apă potabilă și branșamente apă, extindere rețea canalizare menajeră și racorduri pe strada Carpați în municipiul Mediaș, județul Sibiu” va fi executată de SC Prodterm Med Srl, iar conform contractului se derulează în perioada 02.05.2017 – 14.10.2017. Avem convingerea că lucrările vor decurge conform previziunilor, astfel încât la finalizarea lucrărilor cetățenii din această zonă să beneficieze de un grad sporit de confort și de servicii de cea mai bună calitate din partea operatorului Apa Târnavei Mari“, se arată într-un comunicat al operatorului.
    Trimite prin e-mail