miercuri, 14 iunie 2017

Publicat la 6/14/2017 01:25:00 p.m. de Redacţie

Liberalii jubilează după victoria de la MarpodPreședintele interimar al PNL, Raluca Turcan, îl felicită pe Nicolae Țiban, care a câștigat detașat Primăria comunei Marpod la scrutinul parțial desfășurat duminică.

„Voturile obținute de candidații PNL au depășit 30% din totalul voturilor exprimate. În urma alegerilor locale parțiale organizate duminică, 11 iunie, Partidul Național Liberal a câștigat, prin candidații săi, 16 mandate de primar. Pondarea voturilor atrase de candidații PNL totalizează peste 30% din totalul voturilor valabil exprimare la nivelul tuturor localităților. Felicitări noilor primari aleși și succes în îndeplinirea mandatului obținut în fruntea comunităților pe care și-au dorit să le reprezinte”, a transmis deputatul liberal de Sibiu, citat de Mesagerul de Sibiu.
Raluca Turcan a mai declarat că PNL a câștigat „prin candidații săi și printr-o muncă de echipă 16 mandate de primar”. „Acolo unde există o muncă de echipă, rezultatele apar. Modelul de administrație liberal va avea rezultate și am convingerea că acest rezultat bun pentru PNL va reprezenta un semnal pentru toți cei care încă mai speră că această majoritate neprofesionistă și arogantă a PSD va avea o alternativă, iar ea se numește PNL”, a punctat liderul liberalilor. În campania electorală, Turcan și-a exprimat convingerea că Nicolae Țiban „va reuși să facă treabă bună în Marpod, ducând la capăt toate proiectele pe care și le-a propus. Dezvoltarea în Marpod va continua!”.
Președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, le-a transmis felicitări alegătorilor Marpod și Ilimbav, „că încă o dată ați făcut cea mai bună alegere pentru voi și nu v-ați lasat intimidați de presiuni și amenințări chiar dacă acestea au venit și din partea reprezentanților unor instituții ale statului care nu aveau niciun drept să se implice în campania electorală”. „Încă o dată s-a dovedit că în județul Sibiu oamenii apreciază decența, omenia, bunul simț, atitudinea europeană, respingându-i pe cei care cred că agresivitatea și minciuna mai este o soluție. În concluzie: în ciuda unei mobilizări a PSD fără precedent în alte campanii în această comună, PNL a reușit să căștige detașat (cu 61% voturi pentru) și ghiciți cum? Și cu ajutorul adversarilor care au uitat că alegerile se desfășoară în județul Sibiu, un județ care a intrat în Europa nu doar pe hârtie”, a comentat acid Cîmpean, pe pagina sa de Facebook.
    Trimite prin e-mail