joi, 15 iunie 2017

Publicat la 6/15/2017 12:08:00 p.m. de Redacţie

Gaziștii, înapoi în iarbă


20 de jucători au efectuat primul antrenament de reacomodare la efort sub comanda tehnicianului Cristian Pustai. Au lipsit motivat Jasmin Trtovac, Akaki Kbubutia și Valentin Crețu, iar lui Sikorski, Tahar, Gavra și Itoua le-au fost reziliate contractele. Singura noutate de până acum este fundașul Sergiu Popovici, care a semnat un contract valabil pe un sezon. Săptămâna viitoare, alb-negrii vor pleca într-un cantonament în staţiunea Zlatibor din Serbia, acolo unde vor disputa patru jocuri de pregătire.


Autor: Alex PÎNTEA

Fotbaliştii Gazului Metan au efectuat luni după-amiază un prim antrenament de reacomodare la efort. 20 de jucători au fost prezenți la reunirea lotului. Alb-negrii s-au despărțit de Daniel Sikorski, Aymen Tahar, Cristian Gavra și Bernard Onanga Itoua, cărora le-au fost reziliate contractele, în schimb a fost adus fundașul Sergiu Popovici. „Este un nou început, pe care-l dorim să fie cât mai bun. Suntem veniţi din vacanţă aproape toţi. Sunt trei jucători învoiţi, care au avut de mers mai mult până acasă. Plecăm la Zlatibor în cantonament pe 19 iunie, aşa că dorim să ne definitivăm repede lotul. N-am avut vacanţă prea lungă, dar nici timp prea mult de căutări nu avem. Va trebui, din mers, să mai îmbunătăţim, unde mai avem nevoie de jucători. Majoritatea jucătorilor au contract până în 30 iunie. Vor exista tot felul de discuţii în această săptămână. S-au reziliat contractele lui Sikorski, Tahar şi Itoua. Gavra a fost doar împrumutat şi a plecat şi el. Va fi o săptămână grea, cu jucători care vor veni în probe. Probabil că la sfârşitul săptămânii, vom putea anunţa lotul“, a detaliat tehnicianul Cristian Pustai.


A semnat pe un an

Sergiu Popovici este prima noutate a Gazului Metan pentru sezonul competiţional care va începe la jumătatea lunii iulie. Fundașul în vârstă de 24 ani și-a reziliat recent contractul cu FC Botoșani și a ales să vină la Mediaș. „Este o nouă provocare pentru mine. Am ales să vin la Gaz Metan pentru că am mai lucrat cu dl. Pustai la FC Botoşani. Cum am terminat contractul cu Botoşaniul, direct la Mediaş m-am gândit. Sper să avem un an mai bun decât cel care a trecut. De asemenea, sper să joc mai mult decât am făcut-o la Botoşani şi să ajut echipa în fiecare meci“, a mărturisit Popovici la conferinţa de presă în cadrul căreia a fost prezentat oficial.


Parteneriat internaţional

La începutul acestei săptămâni, Clubul Gaz Metan Mediaș a încheiat un parteneriat cu o companie austriacă multinațională, Cashback World, o comunitate cu peste 60.000 de firme partenere și mai bine de 6 milioane de cumpărători în 47 de țări. Colaborarea cu această companie s-a născut din dorința clubului de a implica și mai activ fanii în proiectele sale de dezvoltare. Astfel, un card personalizat al Clubului Gaz Metan Mediaș va fi distribuit în mod gratuit susținătorilor, care, prin intermediul cumpărăturilor de la partenerii multinaționalei austriece, nu numai că vor aduce un important aport financiar clubului, ci vor primi și ei înapoi o parte din banii cheltuiți. „Suntem siguri că suporterii CS Gaz Metan Mediaș vor fi bucuroși să dea o mână de ajutor clubului, prin intermediul cumpărăturilor de zi cu zi la partenerii din circuit. Toți, împreună, putem sprijini clubul. Chiar și firmele din oraș care vor să își mărească rulajele prin intermediul acestui proiect o vor putea face având ca punct de referință clubul. Comunitatea nu va avea decât de câștigat, cu bani înapoi la fiecare cumpărătură, cu rulaje mărite pentru firmele locale și prin susținerea echipei de suflet, avem o situație win-win-win“ a explicat Ioan Mărginean, preşedintele Clubului Gaz Metan.
    Trimite prin e-mail