luni, 12 iunie 2017

Publicat la 6/12/2017 05:11:00 p.m. de Anonim

David Ciceo, director general al Aeroportului Internațional Cluj, participă la cea de-a 27-a adunare generală a ACI EuropeDr. David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Cluj-Napoca, participă în perioada 12-14 iunie la lucrările celei de-a 27-a Adunări Generale a Airports Council International Europe (ACI Europe), care se desfășoară la Paris.

Ca de fiecare dată, lucrările sunt prefațate de întâlnirea de lucru a Consiliului de conducere al organizației din care dr. David Ciceo face parte deopotrivă, aflându-se în prezent la finalul celui de-al doilea mandat de trei ani în acest prestigios board, care are misiunea de a oferi orientare și strategie celei mai importante asociații a aeroporturilor din Europa.
ACI Europe, care sărbătorește anul acesta 25 de ani de la înființarea sa în 1991, s-a impus pe parcursul anilor ca o sursă autorizată de expertiză tehnică și juridică pentru industria aeroportuară, ca un excelent moderator al schimburilor de informații, de idei și de bune practici și ca un util coordonator al demersurilor organizației pe lângă Uniunea Europeană și alte agenții de profil, cum ar fi spre exemplu Agenția Europeană pentru Siguranța Traficului Aerian (EASA) sau Asociația Internațională a Transportatorilor Aerieni (IATA).
Tema întâlnirii de anul acesta este ”Leadershipul aeroportuar într-o lume în schimbare” și își propune să pună în discuție diferite fenomene geopolitice, economice, tehnice de amploare, care au avut loc atât în Europa, cât și în lume și care afectează  industria aeroportuară și vor continua să își pună amprenta asupra sa în perioada care urmează.
Întâlnirea de anul acesta se desfășoară împreună cu ACI North America și prefațează Forumul Aviatic de la Paris și Târgul Internațional Aeronautic de la Le Bourget.
    Trimite prin e-mail