miercuri, 3 mai 2017

Publicat la 5/03/2017 08:56:00 p.m. de Anonim

Turneul de minifotbal „Cupa APROV“


Primăvara începe la Mediaș cu o competiție sportivă organizată de APROV pentru clienții și colaboratorii săi.


Autor: Aurelian LUNGU

Cu ocazia inaugurării noului său centru comercial, SC APROV SA Mediaș, în colaborare cu principalii săi parteneri, organizează turneul de minifotbal „Cupa APROV“, ediția I.

Două grupe

Evenimentul va avea loc în incinta Complexului Sportiv „Simona Olariu“, sâmbătă, 6 mai, începând cu ora 10. „Întrucât deschiderea oficială a magazinului a avut loc în luna martie, ne-am gândit să marcăm acest moment într-un mod inedit, prin organizarea la Arena Sportivă «Simona Olariu» a unui turneu de minifotbal cu clienții care ne-au fost alături“, explică organizatorii. La turneu vor participa opt echipe, structurate în două grupe de câte patru. Semifinalele se vor disputa între ocupanta primului loc din grupa A cu locul 2 din grupa B, respectiv locul 1 din grupa B cu locul 2 din grupa A. Tragerea la sorți a grupelor va avea loc în ziua competiției, la ora 9.30. Loturile echipelor participante vor fi compuse din câte 8 jucători, plus un delegat oficial, iar sistemul de joc va fi 5 + 1, cu două rezerve. Echipele vor fi constituie din jucători amatori și vor cuprinde maxim doi jucători în activitate din Ligile de fotbal afiliate FRF pe teren cu iarbă sau de sală, fără limită de vârstă. Totodată, este obligatoriu ca jucătorii să fie angajați sau colaboratori ai societăților și instituțiilor pe care le reprezintă. Criteriile de departajare la întocmirea clasamentului vor fi: punctajul cumulat, meciurile directe dintre echipele în cauză, golaverajul și golurile marcate.


Brand de tradiție

Noul magazin de materiale de construcții din zona centrală se află în zona pieței agroalimentare, lângă pasarela spre Gura Câmpului, și este deschis de luni până vineri între orele 8 și 18, iar sâmbăta de la 8 la 14. „Anul acesta am venit în întâmpinarea medieșenilor cu un magazin cu totul nou, modern, curat, aproape de zona centrală a orașului. Ne-am gândit în primul rând la a oferi confort și accesibilitate clienților noștri – cum ar fi să găsești totul concentrat într-o anumită zonă, de exemplu – atunci când mergi la piață, cum ar fi să găsești în apropiere și produse de care ai nevoie pentru renovarea casei tale și nu numai. Având în vedere că APROV este un brand cu tradiție în Mediaș, ne dorim să promovăm produse fabricate în România, cum ar fi: CESAL Oradea, VALROM, Policolor, Temad, Wise Pavaje, Lindab, Valplast sau Trutzi“, arată reprezentanții APROV.
    Trimite prin e-mail