joi, 18 mai 2017

Publicat la 5/18/2017 08:47:00 p.m. de Anonim

Cupa Mediensis merge la BrașovOpt echipe din Mediaş, Sibiu şi Braşov au concurat la cea de-a patra ediţie Cupei Mediensis la dezbateri academice.

Competiţia s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute la Colegiul Tehnic Mediensis din municipiul de pe Târnava Mare. Acesta a avut ca şi principală noutate participarea unor elevi din afara oraşului. Astfel, şase unităţi de învăţământ din Mediaş, Sibiu şi Braşov, s-au întrecut timp de două zile la dezbateri. 

Concurs unic în judeţ

Ediţia cu numărul patru a Cupei Mediensis la dezbateri academice a fost câştigată de către echipa Colegiului „Nicolae Titulescu“ din Brașov, poziţia secundă a fost ocupată de a doua echipă a Şcolii Naţionale de Gaz, iar pe treapta a treia a podiumului au urcat echipele Liceului Teoretic „Stephan Ludwig Roth“ şi prima echipă a Şcolii Naţionale de Gaz. „Este singurul concurs de acest gen din judeţul Sibiu şi în acest an va mai beneficia de încă o ediţie, în luna octombrie. Aspectele remarcabile ale acestei ediţii de primăvară au fost sprijinul esenţial acordat de Primăria Mediaş, calitatea, în progres, a meciurilor, calitatea, în progres, a arbitrajelor, atmosfera frumoasă a competiţiei şi implicarea la un nivel maxim a unor oameni cărora competiţia le datorează atât de multe încât trebuie menţionaţi separat. Este vorba despre primarul Gheorghe Roman, viceprimarul Christine Thellmann, Petra Radu, Directorul Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret, consilierul local Radu George, Directorul Colegiului Tehnic Mediensis, Corina Tănase, Angela Păucean şi Alec Rusanda, de la Casa Gazelor Naturale“, a explicat Dan Sima, organizatorul evenimentului. (A. P.)
    Trimite prin e-mail