miercuri, 17 mai 2017

Publicat la 5/17/2017 01:44:00 p.m. de Anonim

Cum arată scena mare de la Electric Castle. “Va fi principalul punct de atracţie” | VIDEOUnul din cele mai mari ecrane LED din Europa, o scenă principală cu dimensiuni record, un camping urbanizat, structuri artistice și terenuri de sport: un adevărat oraș va fi construit la Bonțida pentru ceea ce se anunță a fi cea mai spectaculoasă ediție a Electric Castle.

Au mai rămas doar 56 de zile până la debutul celei de-a cincea ediții a Electric Castle, iar organizatorii au deja planul complet al festivalului. Amenajări și evenimente noi, echipamente care includ unul dintre cele mai mari ecrane LED din Europa și un sistem de sonorizare care se regăsește doar la marile evenimente de profil: toate vor fi ridicate în timp record pe o suprafață ce se extinde în acest an la peste 220.000 metri pătrați.
“Scena principală este principalul punct de atracție al festivalului la fiecare ediție, iar în 2017 va stabili un nou record pentru piața de evenimente muzicale din România. Un ecran LED de peste 600 metri pătrați cu o rezoluție 8K va îmbrăca scena cu o deschidere de peste  80 metri liniari. Împreună cu un sistem de sunet cu performanțe de vârf, ecranul va contribui la o experiență muzicală și vizuală completă, așa cum merită toate show-urile programate aici, printre care cele ale Alt J, Franz Ferdinand sau Deadmau5”, spun organizatorii festivalului.


Pentru ca festivalul să poată oferi confortul de secol XXI pe care fiecare îl așteaptă, echipa Electric Castle a creat de la zero infrastructura necesară.
“Rețeaua electrică dedicată exclusiv festivalului are o putere instalată de 6 MW, suficientă pentru a alimenta câteva cartiere ale Clujului, iar peste 15 kilometri de fibră optică au fost trași încă din 2016 pentru a permite funcționarea sistemului integrat de plăți. Anul acesta, zona de camping devine o așezare urbană în sine. Cei 10.000 de participanți așteptați cu corturile vor avea, pe lângă facilitățile obișnuite, și un supermarket, o zonă de grill, propria scenă și o zonă independentă de activități”, au mai spus aceştia.
Festivalul se desfășoară între 12 și 16 iulie, având în program peste 200 de artiști ce vor evolua pe 9 scene.
    Trimite prin e-mail