joi, 25 mai 2017

Publicat la 5/25/2017 10:54:00 p.m. de Anonim

Administrator nou pentru GosCom. Cine este și cât câștigă acesta

Societatea Gospodăria Comunală, fostul operator de drumuri din municipiul de pe Târnava Mare, are un nou administrator special.

Unul dintre proiectele de hotărâre aprobate în ședința ordinară a Consiliului Local Mediaș din luna mai, desfăşurată la începutul săptămânii, a fost cel cu privire la desemnarea administratorului special al acestei societăți aflate în reorganizare. Astfel, noul administrator este Mircea Teodorescu, propunere care a venit din partea grupului consilierilor Partidului Naţional Liberal. Aleșii au votat, totodată, și remunerația lunară a acestuia, în cuantum de 5.000 lei brut. Municipalitatea medieşeană este asociatul unic al operatorului unic, iar aceasta, prin Consiliul Local, exercită toate drepturile care decurg din calitatea de asociat al societăţii comerciale.
Postul de administrator special al societăţii Gospodăria Comunală a devenit recent vacant după demisia lui Ovidiu Pietraru. Acesta a renunţat la funcţie, după ce a câștigat concursul organizat pentru postul de city manager. (A.P.)

    Trimite prin e-mail