vineri, 7 aprilie 2017

Publicat la 4/07/2017 01:01:00 p.m. de Anonim

Traficanţi după gratii


Procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat, zilele trecute, un grup infracțional care, începând cu anul 2016, a avut ca scop procurarea şi vânzarea de substanţe psihoactive mai multor consumatori, o parte dintre ei minori, de pe raza municipiilor  Mediaş, Sighişoara şi Târnăveni.

În urma a nouă percheziții, Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureş și procurorii D.I.I.C.O.T. au ridicat aproape 1,7 kilograme de substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv, 6.000 de lei, două laptopuri, o tabletă, patru telefoane mobile, un pistol cu bile de cauciuc și muniția aferentă, cinci arme albe, microcântare, grindere și țiple din plastic transparent. De asemenea, un număr de șapte persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar ulterior prezentate instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.
La acţiune au participat și poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş și ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, precum şi jandarmi. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale. (A.P.)
    Trimite prin e-mail