miercuri, 8 februarie 2017

Publicat la 2/08/2017 04:31:00 p.m. de

Salina Turda se prezintă la Tel AvivSalina Turda participă, zilele acestea, la Târgul Internațional de Turism de la Tel Aviv.

Salina Turda este prezentă în standul României, organizat de Autoritatea Națională de Turism din cadrul ministerului de resort, alături de alte 23 de agenții sau centre de promovare regionale, fiind singura societate reprezentând un obiectiv turistic.
Standul României este unul dintre dintre cele mai mari și mai vizibile din întreg târgul, arătând astfel importanța pieței turistice din Israel pentru România, a doua piață emergentă pentru turismul românesc.
La târg au fost prezenți atât oficialități, precum secretarul de stat din cadrul Ministerului Turismului, Cristina Târteață, cât și artiști de muzică populară sau maestrul olar Daniel Leș, care au întreținut atmosfera. 
Prin această prezență la târg, asigurată de Tudor Bodea - șef serviciu turism și Ioana Miron - ghid turistic, Salina Turda își propune creșterea numărului de turiști israelieni, acestea reprezentând în anul 2016 aproximativ 7% din numărul turiștilor străini ce au trecut pragul salinei.
    Trimite prin e-mail