luni, 27 februarie 2017

Publicat la 2/27/2017 08:08:00 p.m. de

Liga I: Gaz Metan Mediaș – FC Steaua 1-1. Cu un egal de palmares, medieșenii au spulberat șansele Stelei de a termina sezonul regulat pe primul loc!


Gaz Metan Mediaș a terminat la egalitate cu FC Steaua București, scor 1-1 (0-1), aseară, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal.

Steaua a deschis scorul prin Denis Alibec (30), dar medieșenii au egalat după pauză prin austriacul Daniel Sikorski (54).


Steaua a cerut două penalty-uri, în minutul 6, la o intervenție a lui Valentin Crețu asupra lui William De Amorim, și în minutul 59, la un duel între Jasmin Trtovac și Denis Alibec, dar arbitrul a lăsat de fiecare dată jocul să continue. Gaz Metan a avut ocazii mari de gol prin Alex Munteanu (8) și Sikorski (66, 90+1), iar Steaua a ratat o șansă bună prin Gabi Tamaș (71), potrivit Agerpres.
În tur, Gaz Metan s-a impus cu 1-0 pe Arena Națională.
Steaua nu mai are șanse de a termina sezonul regulat pe primul loc, titlul neoficial de campioană a primei părți a campionatului revenind echipei FC Viitorul Constanța, în schimb, Gazul mai poate spera la playoff.
În 2017, Steaua are trei egaluri și o victorie. Gaz Metan nu a mai câștigat de cinci etape (două egaluri, trei eșecuri).
În ultima etapă, Gaz Metan o va întâlni pe CS Universitatea Craiova, în deplasare, într-un meci decisiv pentru ambele echipe pentru accederea în play-off.

CS Gaz Metan Mediaș – FC Steaua București 1-1 (0-1), Stadion „Gaz Metan” – Mediaș
  • Au marcat: Daniel Sikorski (54), respectiv Denis Alibec (30)
  • Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenți: Vasile Marinescu (București), Marius Cristian Marchidanu (Brăila); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ștefănești/Argeș)
  • Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) – CCA, Dan Potocianu (Reșița) – LPF
    Trimite prin e-mail