joi, 26 ianuarie 2017

Publicat la 1/26/2017 10:02:00 a.m. de Redacţie

Sală de nașteri modernă la Spitalul Municipal Mediaș

Spitalul Municipal Mediaș va dispune, din acest an, de o sală de nașteri modernă, dotată cu aparatură de ultimă generație. Costurile acesteia vor fi acoperite din două surse, respectiv de la bugetul local, dar și prin intermediul unor sponsorizări.

Una dintre sălile de nașteri ale Spitalului Municipal Mediaș va fi completă renovată, iar medicii care care o folosesc vor beneficia de o masă de operații nouă, de un laparoscop, un aparat de anestezie și alte echipamente medicale moderne.

„Avem un proiect pentru una dintre sălile de nașteri din cadrul Spitalului Municipal. Una dintre sălile existente va fi modernizată în întregime cu tot ceea ce este necesar. Este vorba despre o masă de operație, aparat de anestezie, laparoscop și toată aparatura necesară. Avem asigurată o dublă finanțare, atât de la bugetul local, cât și din sponsorizări, în urma unor rapoarte făcute de medicii de specialitate, pe care le-am prezentat atât primarului cât și sponsorilor care ne-au ajutat până acum”, a explicat Gheorghe Nicorici, managerul Spitalului Municipal Mediaș. Lucrările sunt programate să înceapă în prima parte a anului în curs. (A.P.)

    Trimite prin e-mail