marți, 13 decembrie 2016

Publicat la 12/13/2016 12:53:00 p.m. de Anonim

PNL Sibiu: Raluca Turcan ar trebui să preia conducerea interimară a partidului, după rezultatul alegerilor parlamentare


Biroul Permanent Național al PNL se întrunește, astăzi, pentru a desemna o conducere interimară la nivel național. Șefia formațiunii ar putea fi preluată de vicepreședintele Raluca Turcan, care conduce și organizația județeană de la Sibiu, datorită rezultatului electoral foarte bun obținut în județ.

„În calitate de prim-vicepreşedinte PNL Sibiu şi preşedinte de Consiliu Judeţean, consider că organizaţia Sibiu este îndreptăţită să dea preşedintele PNL. Avem cel mai bun scor din ţară. Preşedintele organizaţiei, Raluca Turcan, a dovedit că ştie să gestioneze o funcţie de conducere, să dea rezultate. PNL are nevoie mai mult decât oricând să crească, să aibă bine gestionată activitatea. Raluca Turcan este omul care a dovedit, a confirmat că poate”, a spus Daniela Cîmpean, pentru Agerpres. Potrivit aceleiași surse, vicepreşedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, a declarat că „Raluca Turcan se bucură de tot sprijinul colegilor de partid de la Sibiu” şi că, în opinia sa, este normal ca ea să preia funcţia de preşedinte la nivel naţional, organizaţia judeţeană obţinând cele mai bune rezultate.

”Scorul PNL la nivel naţional este dezastruos”, iar cel de la Sibiu, ”este un rezultat frumos”, a scris Turcan, ieri, pe pagina sa de Facebook. ”Dragii mei, de astăzi intrăm într-o nouă etapă. Ca deputat de Sibiu şi preşedinte de organizaţie, am obţinut un rezultat frumos în Sibiu. Muncit! Scorul PNL-ului la nivel naţional este dezastruos şi asta îmi va face o misiune foarte dificilă în Parlament”, a scris Raluca Turcan.
Raluca Turcan a câştigat un nou mandat de deputat. În urma alegerilor parlamentare, PNL Sibiu a reuşit să obţină trei deputaţi şi un senator.
PNL a câştigat alegerile parlamentare în judeţul Sibiu cu 39,52% la Camera Deputaţilor şi 39,87% la Senat, potrivit rezultatelor finale date de BEJ Sibiu.
Meritocraţia în partid şi cei care au obţinut rezultate la alegerile parlamentare vor fi propuneri corecte pentru funcţiile interimare, a declarat ieri preşedintele PNL, Alina Gorghiu. „Pentru poziţiile care s-au vacantat şi pentru interimat va fi o regulă pe care o să o respectăm: meritocraţia în partid şi cei care au obţinut rezultate vor fi, în opinia mea, propuneri corecte pentru funcţiile interimare pe care şi eu şi Ilie Bolojan le-am eliberat. Mâine veţi vedea care sunt aceste propuneri pe care le vom face BPN şi sper ca ele să fie bine primite”, a spus Gorghiu, la sediul PNL. Întrebată dacă Raluca Turcan este propunerea de preşedinte interimar al PNL, ea a precizat că astăzi vor fi prezentate propunerile în Biroul Politic Naţional.
    Trimite prin e-mail