marți, 6 decembrie 2016

Publicat la 12/06/2016 11:35:00 a.m. de Anonim

Liga I: Dinamo, surclasată de Gaz Metan Mediaș cu 4-0Gaz Metan Mediaș a surclasat-o pe Dinamo București cu scorul de 4-0 (1-0), aseară, pe teren propriu, în etapa a 19-a a Ligii I de fotbal.

Dinamo venea după două victorii în campionat, ultima împotriva Stelei cu scorul de 3-1.
Gaz Metan a deschis scorul prin albanezul Azdren Llullaku (31), dintr-un penalty eronat acordat de arbitrul Alexandru Tudor, după un fault comis de Ceccarelli în fața careului.
Dinamo a ratat mai multe ocazii mari de gol, având și o bară prin May Mahlangu (43), iar pe final a încasat alte trei goluri, semnate de Mircea Axente (77, 81) și Azdren Llullaku (90 — penalty).
Gaz Metan a reușit cel mai mare scor al său din acest campionat, ajungând la 12 etape consecutive fără înfrângere (șapte victorii, cinci egaluri). Echipa antrenată de Cristian Pustai a urcat pe locul al treilea în clasament.
În tur scorul fusese egal, 1-1.
După această victorie a Gazului, bilanțul partidelor directe de la Mediaș este unul echilibrat, cu patru victorii de fiecare parte și patru egaluri. Gaz Metan, care nu o mai învinsese pe Dinamo din 2011, a reușit cea mai clară victorie a sa cu Dinamo.

CS Gaz Metan Mediaș - FC Dinamo București 4-0 (1-0), Stadion "Gaz Metan" - Mediaș 

  • Au marcat: Azdren Llullaku (31 - penalty, 90 - penalty), Mircea Axente (77, 81). 
  • Arbitru: Alexandru Tudor (București); arbitri asistenți: Vasile Marinescu (București), Sebastian Stoianov (Constanța); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ștefănești/Argeș) 
  • Observatori: Sorin Boca (Iași) - CCA, Cristian Vasc (Târgu Lăpuș) - LPF
(AGERPRES | foto: Istvan BERTALAN)
    Trimite prin e-mail