joi, 3 noiembrie 2016

Publicat la 11/03/2016 10:17:00 p.m. de Anonim

Bătaie de joc marca E.ON în centrul Mediașului


Medieșenii de pe Turnului acuză compania de gaz că le-a distrus strada, cu asfalt turnat direct pe pământ şi gropi cu noroi.


Autor: Alex PÎNTEA

Refacere în batjocură, cu asfalt pus direct pe pământ şi gropi cu noroi. Asta se întâmplă în plin centrul Mediaşului, pe strada Turnului, acolo unde societatea E.ON Distribuţie înlocuieşte conducte şi branşamente de gaze naturale. După ce au transformat strada într-un adevărat haos, prin scoaterea pilonilor de acces, zilele trecute a început şi readucerea la starea iniţială a carosabilului. „E tot o groapă, s-a peticit doar, ce au reparat nu cred că ţine până la primăvară. Trebuia făcut cum trebuie, nu aşa. Nu e readusă la starea nici iniţială nici cum era pe vremea lui Ceauşescu. Ne rupem picioarele pe aici!”, se plânge un locatar de pe strada Turnului.

Au cerut refacerea

Situaţia refacerilor neconfome de pe strada Turnului a atras şi atenţia municipalităţii medieşene. Astfel, autorităţile locale nu au fost mulţumite de lucrările efectuate, solicitând în acest sens responsabililor din partea E.ON să refacă lucrările. Reprezentanţii municipalităţii au explicat că se doreşte o colaborare mai bună cu distribuitorul de gaze naturale, iar în acest sens s-au purtat şi o serie de discuţii. „Autorităţile locale nu au fost mulţumite de lucrările efectuate de către E.ON Energie România, pe strada Turnului, solicitând în acest sens responsabililor din partea E.ON să refacă lucrările. Administraţia publică locală îşi doreşte o colaborare mai bună cu distribuitorul de gaze naturale, purtând şi discuţii în acest sens”, a precizat Raluca Filip, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaş.


Lucrări în derulare

Pe de altă parte, reprezentanţii E.ON Distribuţie spun că pe strada Turnului se desfăşoară în continuare lucrări. Acestea se vor finaliza la începutul lunii noiembrie, iar ulterior vor începe refacerile. „Pe strada Turnului din municipiul Mediaş, compania E.ON Distribuţie România efectuează lucrări de înlocuire a conductelor şi branşamentelor de gaze naturale. Preconizăm că lucrările specifice vor fi finalizate în prima parte a lunii noiembrie, ulterior urmând să se efectueze refacerea domeniului public. Regretăm disconfortul generat de aceste lucrări şi facem tot posibilul pentru a le finaliza cât mai curând“, arată Mihai Predulescu, specialist comunicare externă în cadrul companiei.
    Trimite prin e-mail