miercuri, 19 octombrie 2016

Publicat la 10/19/2016 07:57:00 p.m. de Redacţie

Festivalul Verzei de Moșna, la ediţie jubiliară


Comuna Moşna a găzduit, la sfârşitul săptămânii trecute, cea de-a zecea ediţie consecutivă a Festivalului Verzei.

Evenimentul s-a derulat pe parcursul a trei zile, iar principalele puncte de atracţie au fost târgul de produse tradiţionale, parada căruţelor şi un program folcloric deosebit. Cea de-a X-a ediție a Festivalul Verzei, una jubiliară, a reunit în centrul comunei Moşna producători locali, dar şi mulţi invitaţi din zonă şi din întreg judeţul Sibiu.
Ca de obicei, în centrul atenţiei a fost varza, care a tronat pe toate standurile. Organizatorii au pregătit şi un program artistic deosebit, pe scena din centrul localităţii urcând interpreţi şi ansambluri de muzică populară.
„Festivalul Verzei este un lucru deosebit, în primul rând pentru oamenii din localitate, pentru că și în acest an am rezervat trei zile pentru acest eveniment. A fost un prilej minunat pentru aceşti oameni harnici să-şi prezinte recolta bogată de peste an celor care au venit la Moşna. Oamenii din comuna noastră merită din plin acest lucru, acest festival, care este un excelent prilej de petrecere şi de comercializare a produselor”, consideră primarul Eugen Roba. (A.P.)
    Trimite prin e-mail