vineri, 21 octombrie 2016

Publicat la 10/21/2016 01:51:00 p.m. de Anonim

Descindere a Serviciul de Acţiuni Speciale la o stână din Cornățel! Un localnic din Bazna, arestat preventiv pentru furt calificat



Pe raza satului Cornăţel, poliţişti din Serviciul de Investigaţii Criminale şi Serviciul de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Sibiu au identificat şi prins un tânăr în vârstă de 18 ani, domiciliat în comuna Bazna, pe numele căruia Judecătoria Mediaş a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, ca urmare a săvârşirii mai multor infracţiuni de furt calificat.

Potrivit Poliției județene, în perioada decembrie 2015 - februarie 2016, tânărul a sustras bunuri din mai multe locuinţe  şi dintr-o societate comercială de pe raza judeţului Sibiu şi a judeţului Alba.
În cursul lunii februarie 2016, Judecătoria Mediaş a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar faţă de suspect, măsură încălcată de către acesta în scurt timp, prin comiterea altor trei furturi din locuinţă, pe raza comunei Boian. Drept urmare, în data de 6 aprilie 2016, Judecătoria Mediaş a dispus schimbarea măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive. În perioada imediat următoare, tânărul s-a sustras îndeplinirii măsurii luate de instanţă, încercând să se ascundă la diferite stâne din judeţul Sibiu şi judeţul Alba. 
"Investigaţiile poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Bazna au dus la identificarea persoanei în cauză pe raza comunei Cornăţel, astfel încât, în data de 19 octombrie, s-a reuşit prinderea şi arestarea sa. În prezent, tânărul este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu", anunță biroul de presă al IPJ Sibiu.
    Trimite prin e-mail