luni, 12 septembrie 2016

Publicat la 9/12/2016 09:26:00 a.m. de Anonim

Răsturnare cu patru răniţi pe DN 14Un autoturism s-a răsturnat, luni seara, în jurul orei 22, pe Drumul Naţional 14, în afara localităţii Aţel.


Autor: Alex PÎNTEA

Mașina era condusă de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din satul Şaroşu pe Târnave. Acesta nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat. „Accidentul rutier s-a petrecut pe Drumul Național 14. Șoferul unui autoturism, un bărbat de 21 de ani, domiciliat în Şaroşu pe Târnave, care circula spre Sighișoara, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcției, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat pe un teren agricol“, detaliază subcomisarul Ion Mogoşanu, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Mediaş.
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a şoferului şi a altor trei persoane, pasageri în autoturism. Aceştia au fost transportaţi, în scurt timp, la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Mediaş, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din fericire, medicii au constatat că niciuna dintre victimele accidentului nu a suferit răni grave. Cazul este cercetat, în prezent, de către lucrătorii Biroului Poliţiei Rutiere Mediaş.
    Trimite prin e-mail