joi, 29 septembrie 2016

Publicat la 9/29/2016 12:00:00 p.m. de Redacţie

Competiţie națională de succes la MediașMunicipiul Mediaş a găzduit, la sfârşitul săptămânii trecute, Cupa României la Karate WKC 2016.
 
Autor: Alex PÎNTEA


Competiţia a reunit aproape 600 de sportivi din întreaga țară, care s-au întrecut sâmbăta şi duminica trecută la kata, kumite şi kihon individual și pe echipe. Evenimentul a fost organizat de către Federaţia Română de Karate WUKF şi Clubul Sportiv Ippon Mediaş, care a fost reprezentat de aproximativ 40 de sportivi.
„Acum două săptămâni, am fost anunţat că se va organiza aici, dar cu sprijinul larg al Primăriei Mediaş, care ne-a acordat sala, locaţia - care era cea mai importantă de fapt - şi cu sprijinul clubului nostru am reuşit să organizăm destul de bine această competiţie. Am avut 580 de sportivi de la 49 de cluburi din toată ţara. Cupa României este a doua competiţie naţională ca şi importanţă, după campionatul României care a avut loc în primăvară. Practic, a fost ultimul test important înainte de Campionatul European, care va avea loc luna viitoare, în localitatea Montichiari din Italia, acolo unde noi vom participa cu o delegaţie foarte numeroasă”, a explicat Dorin Ţichindelean, preşedintele Clubului Sportiv Ippon Mediaş. Primăria municipiului Mediaş a fost partener al Cupei României la Karate WKC 2016.
    Trimite prin e-mail