vineri, 9 septembrie 2016

Publicat la 9/09/2016 08:32:00 a.m. de Anonim

Accident cu patru răniţi între Brateiu şi Dumbrăveni


Un bărbat din Brateiu, fără permis şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat un accident cu patru răniţi pe Drumul Naţional 14.

Autor: Alex PÎNTEA

La sfârşitul săptămânii trecute, acesta a pierdut controlul volanului, între localităţile Brateiu şi Dumbrăveni, a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat în şanţ. În urma impactului, un pasager din autoturism a fost rănit grav, iar alţi trei au suferit răni uşoare.
„Accidentul s-a petrecut pe DN 14, în afara localităţii Aţel. După o curbă la drepta semnalizată corespunzător, bărbatul în vârstă de 40 de ani, domiciliat în Brateiu, a pierdut controlul volanului şi a părăsit carosabilul înspre partea stângă, intrând cu autoturismul în şanţul de pe marginea drumului. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a unuia dintre pasageri şi rănirea uşoară a altor trei pasageri din autoturism. În cauză se efectuează cercetări de către Biroul Rutier Mediaş cu privire la săvârşirea infracţiuniunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe“, a precizat subcomisarul Ion Mogoşanu, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Mediaş.
    Trimite prin e-mail