miercuri, 28 septembrie 2016

Publicat la 9/28/2016 12:00:00 p.m. de Redacţie

A avut tupeu sau ghinion?Un tânăr în vârstă de 16 ani a reuşit „performanţa“ să fure trei autovehicule într-o singură noapte. 

Totul a pornit de un localnic din Şeica Mare care. la sfârşitul săptămânii trecute. a anunţat poliţia în legătură cu faptul că a reţinut o persoană care încerca să sustragă autovehiculul unui vecin. La faţa locului. oamenii legii au identificat un tânăr de 16 ani. domiciliat în Sibiu, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta se afla la al treilea furt de mașină comis în noaptea respectivă. Mai întâi, acesta a furat un microbuz de pe raza localităţii Şoroştin, cu care a ieşit în decor în afara satului Ţapu. Ulterior, a furat un autoturism din Ţapu, cu care s-a deplasat până în Şeica Mare, unde a rămas fără combustibil. De aici a furat a treia maşină, a parcurs câţiva metri, însă i s-a oprit motorul, iar când a încercat să îl repornească, a fost auzit de bărbatul care a şi anunţat poliţia.
Tânărul care a reuşit să fure trei autoturisme într-o singură noapte a ajuns în cele din urmă după gratii. „În cazul tânărului în vârstă de 16 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, Judecătoria Mediaş a luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile ca urmare a săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, respectiv conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere”, a precizat subcomisarul Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu. (A.P.)
    Trimite prin e-mail