luni, 5 septembrie 2016

Publicat la 9/05/2016 02:49:00 p.m. de Redacţie

20 de străzi intră în reparații



În Mediaș încep lucrări de asfaltare pentru care municipalitatea va plăti un milion de euro.


Autor: Alex PÎNTEA

Gospodăria Comunală va subcontracta lucrările de întreținere și reparații a străzilor din oraș, asta după ce aleșii locali au votat în unanimitate un proiect de hotărâre în acest sens. În următoarele trei luni, se va interveni pe un număr de 20 străzi din oraș, valoarea estimată a lucrărilor, care includ reabilitarea părții carosabile și a trotuarelor, ridicându-se la un milion de euro.

Vot în unanimitate

Ultimul punct al ședinței extraordinare a Consiliului Local desfășurate marțea trecută se referă la acordul pentru subcontractarea unor lucrări de către societatea Gospodăria Comunală. Concret, aleșii au fost de acord în unanimitate ca operatorul de drumuri să încheie un contract cu societatea Drumuri și Poduri Mureș, care se va ocupa efectiv de reabilitarea infrastructurii rutiere din oraș. „Eu nu pot decât să îi felicit pe toți consilierii locali, indiferent de apartenența politică, pentru că au votat cu majoritate de voturi programul pe care reprezentantul nostru special la Gospodăria Comunală ni l-a propus pentru municipiul Mediaș“, a comentat primarul Gheorghe Roman. 

Program cu 20 de străzi

Pentru toamna acestui an a fost realizat un program de intervenție pe un număr de 20 străzi din oraș. „Este un program care vizează reabilitarea multor străzi din Mediaș și, în același timp, reabilitarea, în linii mari, a Drumului Național 14, un drum care pentru noi toți - trebuie să recunoaștem - este un chin“, a mai spus edilul-șef al municipiului de pe Târnava Mare.
    Trimite prin e-mail