vineri, 26 august 2016

Publicat la 8/26/2016 10:30:00 a.m. de Redacţie

Director nou pentru Spitalul Municipal Mediaș. Cine este Gheorghe Nicorici, omul care se bucură de încrederea primarului


Primarul Gheorghe Roman l-a numit interimar pe Gheorghe Nicorici în funcția de manager general al Spitalului Municipal Mediaș. În vârstă de 47 de ani, acesta este de profesie consilier juridic și a fost consilier local ales pe lista PDL în mandatul trecut. 


Încredere deplină

„Pentru că mi-am propus ca la fiecare unitate din subordinea administrației publice locale să se intre în normalitate, am semnat o dispoziție privind numirea managerului interimar la Spitalul Municipal Mediaș. Persoana pe care am propus-o și căreia îi acord încredere deplină și care se va bucura de susținerea mea și - sunt convins - și de susținerea Consiliului Local este Gheorghe Constantin Nicorici. Nu pot decât să îi doresc mult succes și să îi spun că aștept ca oamenii din municipiul Mediaș să fie mulțumiți, încet-încet, de serviciile pe care le oferă spitalul. Sigur că îmi doresc ca un număr cât mai mic de oameni să ajungă la spital, însă, dacă situația va fi de așa natură încât să ajungă acolo, îmi doresc ca acesta să ofere condițiile pe care le oferă alte spitale cu renume din țară”, a precizat edilul-șef, într-o conferință de presă.

Condiții cât mai bune

Postul de manager al spitalului a rămas vacant la jumătatea lunii iunie, după demisia lui Bogdan Burghelea. Noul director va asigura conducerea până la organizarea unui concurs. „În momentul în care am avut primele discuții cu primarul Gheorghe Roman despre această responsabilitate, mi-am dat seama că avem același opinii, aceleași așteptări în ceea ce privește efectuarea unui act medical de calitate în cadrul Spitalului Municipal. În ceea ce privește actul medical, atât primarul, cât și eu, ne vom asigura că vom face tot ceea ce putem pentru a asigura condițiile materiale și logistice, pentru ca acesta să fie făcut în condiții cât mai bune“, a dat asigurări Gheorghe Nicorici. (A.P.) 
    Trimite prin e-mail