joi, 28 iulie 2016

Publicat la 7/28/2016 10:09:00 a.m. de Anonim

Viceprimarul Mediașului face pasul spre politica mare


Mediaşul vrea poziţia a doua pe lista PNL pentru Camera Deputaţilor la alegerile din luna noiembrie.


Autor: Alex PÎNTEA

Liberalii medieşeni au o propunere clară pentru această candidatură. Este vorba de actualul viceprimar al municipiului de pe Târnava Mare, Christine Thellmann. Preşedintele PNL Mediaş urmează să discute cu primarii şi preşedinţii de organizaţii din zona de nord a judeţului, pentru ca propunerea să aibă susţinere largă. Gheorghe Roman este noul prim- vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal.

Dorită în unanimitate

Conducerea filialei locale a PNL a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că va solicita organizaţiei judeţene ca poziţia nr. 2 pe lista pentru Camera Deputaţilor la alegerile din toamnă să revină Mediaşului. În acest sens, a fost avansată deja şi propunerea PNL Mediaş, în persoana Christinei Thellmann. „Organizaţia locală a Partidului Naţional Liberal Mediaş a hotărât cu unanimitate de voturi să solicite pentru alegerile din toamnă Organizaţiei judeţene locul 2 pe lista de la Camera Deputaţilor. Eu am propus-o pe Christine Thellmann pentru a ocupa acest loc şi mă bucur că are încrederea colegilor mei din organizaţie. În perioada următoare, sperăm să obţinem susţinere din partea tuturor colegilor noştri din nordul judeţului Sibiu, astfel că din toamnă eu am convingerea că va fi reprezentantul acestei zone în Parlamentul României”, a explicat Roman.


Onorată de propunere

Christine Thellmann ocupă, de câteva săptămâni, funcţia de viceprimar al municipiului de pe Târnava Mare. Aceasta consideră că din postura de parlamentar s-ar putea implica mai bine în rezolvarea problemelor din oraş şi, în egală măsură, poate reprezenta interesele medieșenilor, dar şi ale tuturor locuitorilor din zona de nord a judeţului Sibiu. „Mă onorează faptul că Partidul Naţional Liberal Mediaş are încredere în mine, că pot reprezenta noul val din politica românească. Voi reprezenta interesele locuitorilor din Mediaş, cât şi din nordul judeţului Sibiu. Consider că din funcţia de deputat pot să mă implic în rezolvarea multor probleme pe care le are Mediaşul în momentul de faţă”, a arătat Thellmann.

Roman, prim-vicepreşedinte județean

Primarul Gheorghe Roman este, de la sfârşitul săptămânii trecute, noul prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal. Acestuia i-a fost făcută propunerea, iar ulterior Biroul Politic Permanent al formaţiunii a votat-o în unanimitate. „Cred că au contat rezultatele obţinute la alegerile locale în municipiul Mediaş şi în localităţile din nordul judeţului”, motivează acesta. Pe 5 iunie, Roman a câştigat fotoliul de primar al municipiului Mediaş, iar formaţiunea pe care o conduce a câştigat majoritatea în Consiliul Local, iar ulterior a dat şi noul viceprimar al municipiului de pe Târnava Mare, în persoana Christinei Thellmann.
    Trimite prin e-mail