joi, 28 iulie 2016

Publicat la 7/28/2016 11:51:00 a.m. de Anonim

Infractor din Șeica Mare, evadat din centrul de detenție



Doi deținuți din centrul de detenție Buziaș au evadat ieri după amiază de la punctul de lucru. Unul dintre ei are domiciliul în comuna Șeica Mare și era închis pentru furt.

Potrivit unui comunicat al Penitenciarului Timișoara, citat de Agerpres,, unul dintre cei doi evadați a fost condamnat la 1 an și opt luni pentru furt, iar celălalt avea de executat 7 ani, pentru omor.
"Miercuri, în jurul orei 17,00, s-a constatat că deținuții Gavril Bogdan și Iulko Zoltan au părăsit punctul de lucru din cadrul secției exterioare Buziaș, unde prestau activități lucrative fără supraveghere. În vederea capturării deținuților, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situații, respectiv blocarea căilor de acces pe posibile direcții de deplasare, alarmarea personalului unității, trimiterea de urgență a mai multor echipe de căutare formate din angajați ai Penitenciarului Timișoara, precum și cooperarea cu Inspectoratul de Poliție Timiș, Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș și Poliția de Frontieră", se precizează în comunicat. Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanțele care au condus la producerea evenimentului.
Cei care-i pot identifica sau care dețin informații despre evadați sunt rugați să sune la numărul unic de urgență 112 sau să contacteze Penitenciarul Timișoara, la telefon 0256.20.00.30.
Gavril Bogdan, de 25 de ani, cu domiciliul în localitatea sibiană Șeica Mare, are înălțimea de 1,71 m, ochi căprui, păr șaten închis, constituție atletică și purta pantalon de trening gri cu verde.
Iulko Zoltan, de 36 de ani, din comuna arădeană Peregu Mare, are înălțimea de 1,72 m, ochi albaștri, păr șaten, constituție atletică și tatuaje pe brațe. Purta pantalon de culoare crem și tricou roșu.

foto: tion.ro
    Trimite prin e-mail