miercuri, 20 iulie 2016

Publicat la 7/20/2016 07:58:00 p.m. de Anonim

Cafenea publică dedicată tinerilor la Mediaș


O cafenea publică sub genericul „Tu eşti parte din Comunitate“ a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, la Centrul Cultural „Casa Schuller“.

Evenimentul a fost primul din sfera consultării, programat la Mediaş, iar activităţile fac parte din proiectele „Lucrătorul de tineret“ şi „Dialog structurat“, finanţate de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Comisia Europeană, prin programul Erasmus. „Proiectul tineREŢEA îşi propune să formeze tineri care să se implice în activităţi specifice şi de voluntariat. Ministerul Tineretului şi Sportului a creat o reţea de lucrători de tineret denumită tineREŢEA care, la nivel naţional, organizează evenimente de consultare. Scopul reţelei este de identifica nevoile reale ale tinerilor punând în practică dialogul structurat“, au explicat organizatorii cafenelei publice.
Următoarele consultări la Mediaș sunt programate pentru 12 august, 23 septembrie și 12 octombrie, iar în perioada 10 - 14 august se desfășoară un curs de formare la nivel local. (A.P.)
    Trimite prin e-mail