joi, 28 iulie 2016

Publicat la 7/28/2016 09:42:00 a.m. de Anonim

Buget bun pentru investiții la Șeica Mare


Administrația locală din Șeica Mare se preocupă și anul acesta de investiții publice importante, susținute de un buget pe măsură.

„Continuăm în 2016 lucrările la infrastructura stradală, așa cum am promis, cu forțe proprii, întrucât investițiile acestea sunt foarte necesare pentru sporirea nivelului de trai al locuitorilor comunei și mă bucur că rezultatul acestor lucrări este întotdeauna bine apreciat de comunitate. Avem un buget mulțumitor anul acesta și mă mândresc cu faptul că Șeica Mare se numără printre cele mai bine gospodărite comune din județul Sibiu“, spune primarul Nicolae Șușa. 
Bugetul local de venituri și cheltuieli al comunei Șeica Mare se cifrează la aproximativ 66 de milioane de lei, din care 30 de milioane reprezintă venituri proprii, constituite în mare parte din impozitul pe venit, profit și câștiguri din capital persoane fizice (22 de milioane de lei). Aproximativ 22 de milioane de lei reprezintă cote și sume defalcate din impozitul pe venit, impozitele și taxele pe proprietăți aduc aproape o jumătate de milion, iar impozitele asupra mijloacelor de transport - alte 105.000 de lei. Din subvenții sunt așteptate sume cifrate la 665.000 de lei. Cele mai mari cheltuieli previzionate sunt cele din domeniul social-cultural, respectiv aproape 36 de milioane de lei, însă peste 11 milioane de lei sunt destinate și acțiunilor economice, în cadrul cărora se evidențiază cheltuieli la capitolul transport de aproape un milion de lei, din care 853.000 de lei pentru investiții la drumuri și 115.000 de lei cheltuieli materiale tot pentru drumuri. (A.L.)
    Trimite prin e-mail