vineri, 3 iunie 2016

Publicat la 6/03/2016 09:17:00 a.m. de Anonim

Personalități locale din lumea sportului, culturii și educației îl susțin public pe Gheorghe Roman (P.E.)


Candidatul PNL pentru funcţia de primar se bucură de sprijinul şi încrederea unor oameni de valoare din Mediaş.

Autor: Alex PÎNTEA

Profesorul doctor Vasile Mărculeț, profesorul doctor Dan Sima, profesorul Elisabeta Șușcă, fosta dirigintă a lui Gheorghe Roman, colonelul în rezervă Alexandru Gheorghiu, reprezentant al Asociației Pensionarilor din oraș, fostul primar al tinerilor Sergiu Lazăr, fotbaliștii Ionuț Buzean, căpitanul echipei Gaz Metan, Ovidiu Hoban, component al echipei naționale, Eric de Oliveira, fostul jucător al Gazului Metan, dar și interpretul de muzică populară Costel Popa și-au manifestat sprijinul pentru candidatul PNL și echipa acestuia.

Elisabeta ȘUȘCĂ
„Este un om foarte hotărât“

Profesorul Elisabeta Şuşcă îl cunoaşte pe Gheorghe Roman din copilărie, atunci când l-a avut elev. Ştie că este un om de cuvânt şi are încredere că va face tot ceea ce a promis. „Îl cunosc încă de la vârsta de 7 ani. L-am avut în mână o perioadă tot de şapte ani, i-am fost dirigintă la Şcoala Generală nr. 5. Ce pot să spun despre el: este un om foarte hotărât şi om care îşi ţine cuvântul. Dacă vrea să facă ceva, face şi dacă promite ceva, se ţine de cuvânt şi duce la bun sfârşit. Sper ca această încredere totală pe care o am în el să nu îmi fie înşelată. Trag nădejde că îşi va putea îndeplini toate promisiunile pe care şi le-a făcut. Pentru Şcoala Generală nr. 5 a făcut sala de sport, una foarte necesară, deci şi-a adus contribuţia, iar pe noi, dascălii de aici, ne-a bucurat asta foarte mult. Sper că va rămâne acelaşi om sincer, cinstit, cu zâmbetul pe faţă şi că nu va uita niciodată pe cei mulţi şi mici să spunem aşa, care l-au susţinut şi îl vor susţine în continuare“, mărturisește Elisabeta Şuşcă.

Vasile MĂRCULEȚ
Cel mai calificat candidat

Prof. dr. Vasile Mărculeţ îl vede pe Gheorghe Roman ca fiind cel mai calificat dintre candidaţi pentru a ocupa fotoliul de primar. Istoricul medieşean este de părere că experienţa acestuia îl recomandă. „Îi cunosc pe cei nouă candidaţi, pe marea lor majoritate de pe listă. Nu am nicio informaţie despre activitatea lor profesională sau politică. Singurul pe care l-am văzut mai implicat, poate şi datorită experienţei politice pe care o are după două mandate de deputat, e Gheorghe Roman, motiv pentru care, personal, îl consider ca fiind cel mai calificat la ora actuală pentru funcţia de primar“, a explicat Vasile Mărculeţ.

Ionuț BUZEAN
Muncă în echipă

Ionuţ Buzean a intrat în Partidul Naţional Liberal şi candidează pentru funcţia de consilier local. Căpitanul echipei de fotbal Gaz Metan crede că reuşita reprezintă rodul muncii în echipă şi îi oferă tot sprijinul lui Gheorghe Roman în cursa pentru fotoliul de primar. „M-am alăturat Partidului Naţional Liberal Mediaş, fiind profund nemulţumit de starea actuală a oraşului. Sportul m-a învăţat că reuşita se datorează muncii în echipă. Am deplină încredere în toţi consilierii PNL şi îl susţin pe domnul Gheorghe Roman pentru funcţia de primar şi în demersul dânsului de a arăta că şi la Mediaş se poate“, arată Ionuţ Buzean.

Dan SIMA
Echipă excelentă 

Prof. dr. Dan Sima este de părere că PNL Mediaş are o echipă foarte bună şi, în egală măsură, are în persoana lui Gheorghe Roman cel mai bun candidat. „Avem un candidat, cu siguranţă cel mai bun dintre toţi, şi avem o perspectivă foarte complicată după alegeri. Pe noi ne interesează asta mai mult: ce vom face după, pentru că problemele s-au acumulat şi sunt grele. Avem, însă, şi o echipă de consilieri excelentă. Sunt tineri, dar care deja au confirmat la locul de muncă, foarte diverşi ca pregătire, sunt profesori, ingineri, manageri, oameni cu iniţiativă, care chiar sunt hotărâţi să repare această faţă destul de afectată negativ a oraşului. Nu în ultimul rând, repet, avem cu siguranţă pe domnul Gheorghe Roman, cel mai bun candidat dintre toţi“, a menționat Dan Sima.

Alexandru GHEORGHIU
Apreciat de pensionari

Asociaţia Pensionarilor îl sprijină pe Gheorghe Roman în demersul său de a câştiga Primăria Mediaş. Colonelul în rezervă Alexandru Gheorghiu este convins că acesta este capabil să gestioneze oraşul şi să îl schimbe în bine. „Această asociaţie a pensionarilor a găsit în domnul Gheorghe Roman un om deosebit. Noi nu avem nevoie de avantaje, de funcţii, de materiale, de contracte, care ar putea fi gândite de cineva că odată ajuns primar va facilita pentru noi aceste lucruri. Noi suntem bucuroşi de un zâmbet, de o floare, de un cuvânt bun spus cu ocazia diferitelor sărbători. Lucrul ăsta l-am avut din plin, de mult timp. L-am votat de două ori ca şi deputat, iar din partea noastră, a Asociaţiei Pensionarilor, domnul Gheorghe Roman are în noi o masă de sprijin, o masă de oameni care îl apreciază şi pentru faptele bune pe care le-a făcut. Spre exemplu, a înlesnit, atunci când era director la Meditur, transportul gratuit pentru toţi pensionarii pe mijloacele de transport în comun. Vreau să spun că noi vedem în domnul Gheorghe Roman un om care ar putea gestiona Mediaşul, astfel încât acesta să fie cu o altă faţă“, subliniază Alexandru Gheorghiu.

Eric de OLIVEIRA
O altfel de administraţie

Jucătorul brazilian Eric de Oliveira, fost component al echipei de fotbal Gaz Metan, a văzut că Mediaşul nu este administrat aşa cum trebuie. În opinia sa, Gheorghe Roman şi echipa sa pentru Consiliul Local pot schimba acest lucru. „Mediaşul este un oraş frumos, cu multe obiective turistice şi cu un potenţial extraordinar. Din păcate, el nu este administrat cum ar trebui. Am încredere că lucrurile pot fi îndreptate, de aceea îl susţin pe domnul Gheorghe Roman pentru funcţia de primar şi pe Ionuţ Buzean alături de echipa de consilieri a Partidului Naţional Liberal“, a precizat Eric de Oliveira.

Costel POPA
Un om care ştie ce face

Unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din zona noastră, Costel Popa, consideră că Gheorghe Roman trebuie să primească şansa să facă lucruri bune pentru Mediaş. În opinia acestuia, o schimbare nu poate veni decât de la oameni care îşi doresc să o facă. „Îmi doresc ca, în viitor, totuşi să se schimbe ceva, pentru că nu putem sta cu mâinile în sân şi să aşteptăm să se întâmple ceva. Această schimbare nu poate veni decât prin oameni care îşi doresc să facă ceva. Eu îl susţin pe domnul Gheorghe Roman şi o spun cu mâna pe inimă că este un om care ştie ce face, care a ajutat multă lume şi care îşi doreşte să facă ceva pentru Mediaş. Aşa că haideţi să îi dăm o şansă, pentru că am mai avut o dată ocazia asta şi am ales ceea ce nu a fost bun pentru oraş!“, a exclamat Costel Popa.

Sergiu LAZĂR
Alegerea corectă

Sergiu Lazăr, fostul primar al tinerilor din Mediaş, susţine şi el candidatura lui Gheorghe Roman şi a echipei PNL, despre care afirmă că este singura alegere corectă pentru viitorul Mediaşului. „Sunt un tânăr de 19 ani, iar în curând voi absolvi liceul. Din toamnă voi fi student, iar după terminarea studiilor îmi doresc tare mult să mă întorc în Mediaş. Pentru ca aceasta să se întâmple, am nevoie aici de un loc de muncă sigur şi bine plătit. În aceeaşi situaţie se află alte câteva sute de elevi şi de absolvenţi din Mediaş. Din acest motiv, vă rog ca în 5 iunie să faceţi alegerea corectă şi să creaţi oraşul în care tinerii se vor reîntoarce. Din acest motiv, susţin echipa Partidului Naţional Liberal şi pe Gheorghe Roman primar“, transmite Sergiu Lazăr.

Ovidiu HOBAN
Muncă şi seriozitate

Ovidiu Hoban, component al echipei naţionale a României şi fost jucător al Gazului Metan, este şi el cu sufletul la Mediaş. Acesta spune că îl susţine pe Gheorghe Roman pentru funcţia de primar, iar pe Ionuţ Buzean şi Viorel Pasc pentru accederea în Consiliul Local. „Am petrecut clipe minunate la Mediaş. Din păcate, acum sunt plecat departe, însă cu sufletul sunt tot acolo. Mediaşul nu arată ca un oraş european, de aceea este nevoie de multă muncă, multă seriozitate şi pentru acest lucru îmi susţin prietenii, Ionuţ Buzean şi Viorel Pasc, pentru Consiliul Local, iar pe domnul Gheorghe Roman pentru funcţia de primar“, insistă Ovidiu Hoban.

Gheorghe ROMAN | candidat PNL: „Ne aflăm la finalul campaniei electorale. Pe parcursul acestei campanii, m-am întâlnit cu mulţi dintre dumneavoastră, prilej cu care v-am prezentat echipa propusă de PNL pentru Consiliul Local Mediaș, precum şi proiectele pe care le avem pentru municipiul nostru în perioada 2016-2020. Vă mulţumesc tuturor pentru deschiderea de care aţi dat dovadă şi pentru mesajele de susţinere. Consider că acum se poate produce schimbarea în bine de care oraşul nostru are foarte mare nevoie. Dragi medieşeni, pentru ca această schimbare să se înfăptuiască, este nevoie ca în ziua de 5 iunie să mergem cu toții la vot, indiferent de opțiunea noastră politică. Doar aşa îi putem responsabiliza şi legitima pe viitorul primar şi pe viitorii consilieri locali şi județeni. Duminică seara, după închiderea urnelor, vă invit în zona centrală a oraşului, pentru a afla împreună rezultatul votului!“


PUBLICITATE ELECTORALĂ
    Trimite prin e-mail