miercuri, 1 iunie 2016

Publicat la 6/01/2016 01:36:00 p.m. de Redacţie

Loteria bonurilor fiscale din 17 aprilie are un câștigător care va încasa întregul premiu de un milion de lei

O bucureșteancă este singura câștigătoare la Loteria bonurilor fiscale din data de 17 aprilie 2016, potrivit site-ului Ministerului Finanțelor Publice, astfel că ea va încasa întregul premiu pus în joc, de un milion de lei, din care se reține impozitul de 16%.

La extragerea menționată au participat bonurile emise în martie 2016 și au fost desemnate câștigătoare cele din 18 martie, cu o valoare de 615 lei.
Potrivit regulamentului Loteriei, după fiecare extragere, timp de 30 de zile, posesorii de bonuri câștigătoare trebuie să le depună la administrația financiară. Dacă numărul de bonuri depuse este mai mic sau egal cu 100, premiul de un milion de lei se împarte între cei care au depus bonuri, cu condiția ca acestea să fie validate. Dacă se depun mai mult de 100 de bonuri, se organizează o extragere suplimentară, astfel încât să rămână cel mult 100 de câștigători.
Loteria se organizează lunar, dar sunt și extrageri ocazionale, iar premiul pentru fiecare ediție este de un milion de lei. (AGERPRES)
    Trimite prin e-mail