duminică, 22 mai 2016

Publicat la 5/22/2016 12:30:00 p.m. de Redacţie

Ultima şedinţă a Consiliului Local MediașConsiliul Local Mediaş se va întruni, la începutul săptămânii viitoare, pentru ultima oară în actuala formulă.


Autor: Alex PÎNTEA

Unul dintre proiectele înscrise pe ordinea de zi se referă la trecerea turnurilor şi zidurilor de fortificaţie în administrarea Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret.
De asemenea, Mediaşul va avea două străzi noi, una în zona străzii Ighişului şi una în zona străzii Baznei. Aleşii locali trebuie să aprobe atribuirea denumirilor de George Porea şi Lele Ană unor structuri stradale nou apărute. „Pe ordinea de zi ședinței ordinare din această lună se găsesc 27 de proiecte de hotărâre. Printre cele mai importante se află proiectul de hotărâre privind darea în administrare a imobilelor monumente istorice, incluse în domeniul public al municipiului Mediaş, reprezentând «Turnuri şi ziduri de fortificaţie medievală». Tot la ședința din această lună se va discuta asupra unui proiect de hotărâre privind completarea şi modificarea Inventarului bunurilor aparţinând domeniului public al municipiului Mediaş, ca urmare a finalizării unor lucrări de investiţii. De asemenea, aleșii locali vor lua în discuție și un proiect de hotărâre privind comandarea întocmirii studiului de oportunitate pentru «Concesionarea transportului public local de călători în municipiul Mediaş», a caietului de sarcini şi a regulamentului de executare a serviciului de transport public local de călători şi a modelului de contract de delegare“, a precizat Ioana Făgădar, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaş.
    Trimite prin e-mail