joi, 12 mai 2016

Publicat la 5/12/2016 10:44:00 a.m. de Redacţie

Noua echipă a PNL, în mijlocul medieşenilor (P.E.)


Gheorghe Roman şi noua echipă de consilieri a PNL au început întâlnirile cu medieşenii. Copreşedintele Vasile Blaga vine la Mediaş pentru a-l susţine pe Gheorghe Roman şi echipa acestuia.
Candidatul PNL pentru fotoliul de primar şi-a propus să stea de vorbă cu un număr cât mai mare de medieşeni. Scopul declarat este acela de prezentare a noii echipe a partidului, dar şi a programului electoral pentru perioada 2016-2020. Mâine, copreşedintele PNL Vasile Blaga vine la Mediaş pentru a-l susţine pe Gheorghe Roman şi echipa acestuia, asta după ce în luna martie a făcut acelaşi lucru şi copreşedintele Alina Gorghiu. La întâlnire va participa şi conducerea organizaţiei judeţene a formaţiunii, Daniela Cîmpean, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, dar şi candidaţii pentru primăriile din zona de nord a judeţului.

Întâlniri în cartiere

De la începutul acestei săptămâni, liberalii au fost prezenţi în cartierul Gura-Câmpului, în zona străzilor Feleac şi 1 Decembrie, în zona blocurilor ANL de pe strada Sinaia, la complexul vechi dar şi pe Hula Veche. Cu această ocazie, Gheorghe Roman a prezentat echipa nouă pentru Consiliul Local, precum şi programul său electoral. „Aşa cum am promis, am început seria întâlnilor cu medieşenii, prilej cu care am prezentat lista consilierilor locali ai Partidului Naţional Liberal, dar şi programul electoral pe care ni-l propunem pentru perioada 2016-2020. Le mulţumim tuturor pentru modul în care ne-au primit. Pentru că intenţionăm să ne întâlnim cu cât mai mulţi oameni seria acestor întâlniri va continua şi în perioada următoare”, a explicat Gheorghe Roman. În cursul zilei de astăzi, liberalii au programată o întâlnire electorală în zona străzii Govora.

Sprijin total

Gheorghe Roman se bucură de sprijin de la cel mai înalt nivel al Partidului Naţional Liberal. După ce, în luna martie, copreşedintele Alina Gorghiu a fost la Mediaş, iar în discursul său şi-a arătat susţinerea totală pentru Gheorghe Roman şi echipa PNL în cursa pentru Primăria Mediaş, vineri va fi prezent în mijlocul liberalilor medieşeni şi Copreşedintele Vasile Blaga. La întâlnire va participa şi conducerea judeţeană a formaţiunii, prin preşedintele Raluca Turcan şi prim- vicepreşedintele Mircea Cazan, senatorul Nicolae Neagu dar şi Daniela Cîmpean, candidatul formaţiunii pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu. Totodată, vor fi prezenţi la întâlnirea de la Mediaş şi toţi candidaţii PNL pentru primăriile din zona de nord a judeţului Sibiu. Practic, prin prezenţa la Mediaş a celor doi copreşedinţi ai PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, alături de secretarul general al partidului, primarul din Oradea, Ilie Bolojan, cei mai importanţi oameni ai PNL au venit pentru a-l susţine pe Gheorghe Roman şi echipa acestuia pentru Consiliul Local.

Primul pe buletin

Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 2 Mediaş a stabilit la începutul acestei săptămâni prin tragere la sorţi ordinea pe buletinul de vot a candidaţilor pentru funcţia de primar, dar şi pentru Consiliul Local la alegerile locale din data de 5 iunie. Gheorghe Roman, candidatul PNL pentru funcţia de primar, ocupă prima poziţie pe buletinul de vot. De asemenea, Partidul Naţional Liberal ocupă prima poziţie pe buletin la Consiliul Local.



PUBLICITATE ELECTORALA
    Trimite prin e-mail