luni, 23 mai 2016

Publicat la 5/23/2016 09:56:00 p.m. de Redacţie

Conferința națională “BUSINESS to more BUSINESS” ajunge la Sibiu în 26 mai


Cel mai important eveniment de afaceri al anului din Sibiu, „BUSINESS to more BUSINESS”, se desfășoară joi, 26 mai, la Hotel Hilton. Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro și aduce consultanța fiscală și strategiile de răspuns pentru schimbarea comportamentului consumatorilor la îndemâna mediului de afaceri sibian și a celui din județele învecinate. Conferința face parte din proiectul național „BUSINESS to more BUSINESS” care a debutat la Brașov, în 10 martie, și a mai cuprins până acum mediul de afaceri din Iași, Prahova și București.

„Revenim la Sibiu după un an, cu convinși fiind că vom reuși și în 2016 să sprijinim mediul de afaceri local să își dezvolte activitatea. Suntem conștienți de rigoarea sibienilor și de dorința lor de a afla  cât mai multe soluții concrete pentru viitorul apropiat, fie că vorbim despre consultanța financiară, despre modalități de a întâmpina schimbarea comportamentului consumatorilor și soluțiile digitale aflate la îndemână sau despre management performant și dezvoltare personală. Contăm și în 2016 pe interactivitatea publicului sibian”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.
Evenimentul “BUSINESS to more BUSINESS” este un concept unic, parte a unui proiect național care marchează în  2016 al șaselea an consecutiv în care face parte din mediul de afaceri românesc. Seria de conferințe aduce consultanța fiscală, financiară și legislativă mai aproape de mediul de afaceri local și oferă antreprenorilor din România instrumente utile pentru promovarea și susținerea afacerii, chiar și în condiții economice volatile.
Conferința de la Sibiu este organizată la hotelul Hilton, începând cu ora 9.00, în Sala Diamond. La eveniment va fi lansat, în premieră, Barometrul mediului de afaceri din Sibiu și județele învecinate, realizat de EY România și Doingbusiness.ro, un instrument extrem de util  pentru antreprenorii prezenți, întrucât conturează în esență așteptările fundamentale ale mediului de afaceri local pentru perioada imediat următoare.
Conferința este structurată în trei sesiuni: consultanță fiscală, financiară și management performant, transformarea digitală și schimbarea comportamentului consumatorilor (care cuprinde adaptarea strategiei de marketing și vânzări pentru a crește performanța companiei, analiza inteligentă a datelor, tendințele moderne în marketing și comunicare subsumate provocărilor mediului on-line) și o sesiune extrem de interactivă care țintește dezvoltarea personală și executive coaching-ul.
Conferința va fi moderată de jurnalistul Radu Soviani, iar printre vorbitori se vor regăsi Cristina Hudac– Tax Manger, EY Romania; Roxana Mircea – Managing Partner, REI Finance Advisors; Andreea Cramer – Director Segment&Base Management, Telekom România; Daniel Pană – Country Manager, SAS România; Doru Panaitescu – Digital Marketing Pioneer și Dumitru Ion – CEO, Kompass Romania.
Mai multe detalii despre conferință și modalități de înregistare on-line ale participanților sunt disponibile aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-sibiu/.  Participarea este gratuită pentru primele două persoane din cadrul aceleiași companii, iar evenimentul permite întâlniri bilaterale de lucru/consultanță între participanții care se înregistrează și speakerii prezenți la eveniment (de asemenea gratuit).
Partenerii conferinței BUSINESS to more BUSINESS – Sibiu sunt: Telekom România, EY România, Microsoft, TNT Computers, Noerr, SAS România, REI Finance Advisors, Kompass România, iar partenerul logistic este Hilton Sibiu.
Evenimentul este susținut prin parteneriate media de: AGERPRES, MANPRES, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, Evenimente Biz, Manager Express, PrBox.ro, Calendar Evenimente, Investclub,  RBE Connect, Revista CARIERE, Spatiulconstruit.ro, Sibiu News, Mesagerul de Sibiu, Monitorul de Mediaș.
După Sibiu, conferința “BUSINESS to more BUSINESS” va continua cu evenimentele de la Constanța (16 iunie 2016), Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galați (10 noiembrie 2016),  Oradea (24 noiembrie 2016), Timișoara (decembrie 2016). Totodată, în octombrie 2016, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul CEO Conference (detaliile despre CEO Conference 2015 sunt disponibile aici: http://evenimente.doingbusiness.ro/mcr-events/2015).


Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia națională precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele sale includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online. Serviciile noastre includ: servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.
    Trimite prin e-mail