vineri, 13 mai 2016

Publicat la 5/13/2016 12:31:00 p.m. de Redacţie

Concert extraordinar la Dumbrăveni


Proiectul ArgEnTango, unic în România, ce-și propune să prezinte într-un mod autentic muzica lui Astor Piazzolla, a poposit duminica trecută la Casa de Cultură din Dumbrăveni.

Spectacolul face parte dintr-un turneu național și are în prim plan o  tripletă argentiniană formată din Analia Selis (voce), Mariano Castro (pian) și Omar Massa (bandoneon), cărora li s-au alăturat doi muzicieni români de valoare, Răzvan Suma (violoncel) și Rafael Butaru (vioară).
„După un drum lung, cu peripeții, am reușit să ajung la un concert de tango argentinian pe care mi-am dorit mult, mult să-l văd. Am auzit de proiectul ArgEnTango care arată publicului povestea mai puțin cunoscuta a lui Astor Piazzola. I-am auzit, urmărit și apreciat pe violoncelistul Răzvan Suma și violonistul Rafael Butaru. Astăzi am avut șansa să-i reascult într-un concert impresionant la Dumbrăveni. Așa e lumea, mică. Dupa ce vezi artiști în marile săli de concerte sau la televizor, îți apare șansa să-i întâlnești unde nu te aștepți. Felicitări primăriței Georgeta Irimie pentru aceasta excepțională inițiativă. Are mulți oameni valoroși în jur, cu care face o echipă minunată. Mult succes pe viitor!“, a mărturisit deputatul Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu. (A.L.)
    Trimite prin e-mail