vineri, 29 aprilie 2016

Publicat la 4/29/2016 02:00:00 a.m. de Redacţie

Două goluri în 6 minute


Gaz Metan a remizat în deplasare cu UTA, scor 1-1. Ambele goluri ale confruntării de la Arad s-au marcat în prima repriză, într-un interval de doar şase minute. În urma acestui rezultat, gruparea de pe Târnava Mare se menţine pe prima poziţie a clasamentului seriei, la 3 puncte de arădeni şi 6 puncte de Chindia Târgovişte, formaţie pe care o va întâlni sâmbătă după-amiază, la Mediaş.


Autor: Alex PÎNTEA

Mediașul a marcat prima în partida disputată sâmbăta trecută pe Stadionul „Motorul“ din Arad. În minutul 25, Ciprian Petre a executat un corner de pe partea dreaptă, iar Radu Zaharia, nemarcat, a înscris cu o lovitură de cap din 6 metri. Ulterior, în minutul 31, Curtuiuş a fost găsit excelent în careul de 16 metri, a pasat pe lângă portarul Călin Albuţ, care i-a ieşit în întâmpinare, iar Denis Man, pe fază, a îndeplinit o simplă formalitate şi a trimis balonul în poartă. În repriza secundă, cele două formaţii s-au anihilat reciproc, iar alb-negrii au avut noroc la ultima fază a meciului, atunci când Albuţ a reţinut pe linia porţii mingea trimisă de Manea.

Rezultat echitabil

La finalul partidei de la Arad, tehnicianul alb-negrilor a opinat că s-au întâlnit cele mai bune formaţii din serie. Cristian Pustai a apreciat că s-a înregistrat un rezultat echitabil. „A fost un meci frumos, între cele mai bune două echipe ale seriei, recomandate, de altfel, şi de poziţia din clasament. Au fost situaţii de-o parte şi de alta, până la urmă rezultatul e echitabil. Am întâlnit o formaţie compactă şi agresivă, mai ales pe axul central şi cu un joc bun pe benzi, cu Strătilă având de cele mai multe ori acţiuni în profunzime, iar Copil care intra mai mereu în centru. Din păcate, nu am putut să gestionăm avantajul luat pe tabelă, am primit destul de repede golul de 1-1, aşa că a trebuit să mai riscăm pentru cel puţin încă o reuşită. Am forţat puţin după pauză, am făcut schimbări ofensive, dar, în afara de ocazia lui Buziuc, nu am pus mari probleme. Însă, la fel de adevărat este că nici UTA nu a fost periculoasă, exceptând ultima fază, când puteau câştiga. Dar, repet, per ansamblu, rezultatul e echitabil“, a comentat Pustai, la conferinţa de presă de după joc.

Meci greu cu Chindia

Pentru Gaz Metan, urmează o partidă dificilă pe teren propriu. Sâmbătă după-amiaza, de la ora 14.30, alb-negrii vor întâlni Chindia Târgovişte. În sezonul regulat, gaziştii s-au impus pe teren propriu şi au obţinut o remiză în deplasare. „Este o serie de patru jocuri foarte importante pentru noi, dublele cu UTA şi cu Chindia. În funcţie de câte puncte obţinem, poate după prima săptămână de Paşti putem să discutăm de promovarea echipei. Este foarte important ca fiecare meci să îl tratăm ca pe o finală, pentru că, într-adevăr, play-off-ul acesta arată ca o finală. Nu mai este timp pentru a şterge paşii greşiţi, aşa că este important să adunăm puncte, acasă să ne câştigăm jocurile. La ce am arătat în meciurile de acasă, cred că putem spune că avem toate atuurile pentru a câştiga cele trei jocuri pe care le mai avem pe teren propriuׅ“, adaugă Cristi Pustai.

Cristian PUSTAI | antrenor: „La ce am arătat în meciurile de acasă, cred că putem spune că avem toate atuurile pentru a câştiga cele trei jocuri pe care le mai avem pe teren propriu.“
    Trimite prin e-mail