sâmbătă, 23 aprilie 2016

Publicat la 4/23/2016 10:13:00 a.m. de Redacţie

Autobuze decorate în spiritul sărbătorilor pascale


Societatea Meditur îşi împodobeşte mijloacele de transport în comun pentru sărbătorile pascale


Autor: Alex PÎNTEA

Mai multe autobuze şi troleibuze aparţinând operatorului de transport local de călători vor fi decorate cu desene şi alte creaţii ale copiilor de la grădiniţele din oraş. Acestea vor circula timp de două săptămâni pe străzile din municipiul de pe Târnava Mare. Acţiunea a devenit o tradiţie respectată în fiecare an de către societatea Meditur.

Vizitaţi de Iepuraş

Pe parcursul acestei săptămâni, Iepuraşul de la Meditur a trecut pe rând pe la toate grădiniţele din oraş, pentru a lua desenele şi creaţiile cu temă pascală realizate de preşcolari. Nu a mers oricum, ci încărcat cu dulciuri, pentru a răsplăti munca celor mici. „Cu prilejul sărbătorilor de Paşte, societatea Meditur, în colaborare cu grădiniţele din municipiul Mediaş, vor îmbrăca în haine de sărbătoare mai multe autobuze ale societăţii. Timp de mai multe zile, reprezentanţi ai societăţii noastre au fost prezenţi la grădiniţele aflate în subordinea municipalităţii, pentru a ridica creaţiile realizate de cei mici şi pentru a-i răsplăti pentru munca lor cu dulciuri”, a explicat Dan Voinea, directorul general al societății Meditur. 

Timp de două săptămâni

Autobuzele împodobite cu decoraţiunile şi desenele create de copii, specifice acestei sărbători vor circula timp de două săptămâni pe străzile municipiului Mediaş, astfel încât atât călătorii, cât şi micii artişti să poată admira creaţiile expuse. Conducerea societăţii Meditur spune că un obiectiv declarat al acestei acţiuni este acela de a apropia noile generaţii de transportul în comun şi de a le explica avantajele acestuia. „Scopul acestor acţiuni demarate de noi este acela de a implica cât mai mulţi dintre copiii oraşului nostru în activităţi sociale care să apropie noile generaţii de mijlocul de transport în comun”, motivează Voinea. 
    Trimite prin e-mail